K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 24, 2010 14:49 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

dwie budki przywiózł mi Robert.
Jedna z nich sprzedana.
Drugą mogę oddać queen_ink - bo i tak zapraszam ją na kawę do siebie i kotów.
Tweety, może być tak?
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro lis 24, 2010 16:53 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

noemik pisze:dwie budki przywiózł mi Robert.
Jedna z nich sprzedana.
Drugą mogę oddać queen_ink - bo i tak zapraszam ją na kawę do siebie i kotów.
Tweety, może być tak?

tak będzie bardzo dobrze

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lis 24, 2010 19:12 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Kto mówił, że Filipek się nie mizia 8O On uwielbia głaskanie pod bródka i za uszami, traktorzy, nawet zrobił pokabrzuszek :mrgreen: Na rękach siedzi niezbyt chętnie, ale w końcu nie każdy kot naręczny jest. Jak przyjdą go oglądać, niech nie wyciągają ręki nad jego główkę, lecz pod szyjkę.

Zuzia ma straszne oczy, całe podbiegnięte krwią :( , wydaje mi się, że wczoraj tak nie było. Może trzeba by jej zbadać ciśnienie i dawać Fortekor?

Transporter odebrałam, pieniądze dla _namidy_ zostawilam na szafce.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro lis 24, 2010 19:25 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

miszelina pisze:Kto mówił, że Filipek się nie mizia 8O On uwielbia głaskanie pod bródka i za uszami, traktorzy, nawet zrobił pokabrzuszek :mrgreen: Na rękach siedzi niezbyt chętnie, ale w końcu nie każdy kot naręczny jest. Jak przyjdą go oglądać, niech nie wyciągają ręki nad jego główkę, lecz pod szyjkę.

mizia, barankuje, daje całuski, bawi się i broni swojego terytorium przed zaciekawioną madame ;) filipek wymiata! traktorek na pełen regulator, tulenie do ręki i wygibasy jak model :1luvu:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Śro lis 24, 2010 21:38 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

który to Filipek?
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro lis 24, 2010 21:39 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

BarbAnn pisze:który to Filipek?

z kropeczką na nosku, biało-czarny

Tweety

Post » Śro lis 24, 2010 21:41 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Robiłaś mu zdjęcia w październiku, był w klatce. Tzn. zdjęcia u mnie na rękach.
Obrazek

miszelina

Post » Śro lis 24, 2010 21:42 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Tweety pisze:

to chyba nie znam
a nie
znam
http://picasaweb.google.com/ameliawydra ... 4332296610
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro lis 24, 2010 21:48 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

BarbAnn pisze:
Tweety pisze:

to chyba nie znam
a nie
znam
http://picasaweb.google.com/ameliawydra ... 4332296610

O to,to!
Dzisiaj wrócił z Dobrego Weta i jest już luzem w cat-roomie.
Obrazek

miszelina

Post » Śro lis 24, 2010 23:00 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

może ktoś szuka prezentu na Mikołaja lub pod choinkę, cena bardzo okazyjna viewtopic.php?f=20&t=120573

Tweety

Post » Śro lis 24, 2010 23:13 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Noemik, dasz radę podskoczyć jutro po pracy na oś Kosciuszkowskie (to ponoć niedaleko Ciebie) i podrzucić jakąś kocią wyprawkę dla maluchów na kilka dni? dziewczyna stamtąd weźmie te dwa malce z Ułanów tylko musimy ją wyposażyć w żwirek, coś mokrego i suchego do jedzenia ... Robert jutro ma być wszędzie i to prawie w jednym czasie więc nawet mu nie miauknę, że jeszcze tam trzeba, bo mnie udusi.
To są jedne z kolejki, które miały obiecaną pomoc więc teraz nie będę robić z siebie głupka ....

Tweety

Post » Czw lis 25, 2010 4:57 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

takie cosik znalazłam na gronie

Chetnie przyjme kocórka lub dwa. mieszkam w Zielonkach obok Krakowa:) prosze pisac na gg 28117053

:ok: :ok: :ok: :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lis 25, 2010 7:32 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Tweety pisze:Noemik, dasz radę podskoczyć jutro po pracy na oś Kosciuszkowskie (to ponoć niedaleko Ciebie) i podrzucić jakąś kocią wyprawkę dla maluchów na kilka dni? dziewczyna stamtąd weźmie te dwa malce z Ułanów tylko musimy ją wyposażyć w żwirek, coś mokrego i suchego do jedzenia ... Robert jutro ma być wszędzie i to prawie w jednym czasie więc nawet mu nie miauknę, że jeszcze tam trzeba, bo mnie udusi.
To są jedne z kolejki, które miały obiecaną pomoc więc teraz nie będę robić z siebie głupka ....

pisz, Szefowo, PW ze szczegółami.
dam radę, pod wieczór. :)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Czw lis 25, 2010 9:17 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

kolejni chętni:

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z244337078

witam szukam koleszki dla mojego 4miesiecznego kocurka (Ferdusia) by mial z kim psocic. Fajnie by bylo by kotek mial ok. 3-4msc moze byc kotka ale wysterylizowana. Zdjecia i propozycje prosze slac na maila. (bez zbednych formalnosci)Jak najbardziej moze byc to kociatko po przejsciach by mogło zaznac milosci :) i duuuuuzo radochy

:ok: :ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lis 25, 2010 11:52 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

WAŻNE

DZISIAJ O GODZINIE 17:30 JEST WOLNY TERMIN DO DOKTORA ORŁA - SANOCKA

Miałam jechać z Mufasą ale moja psica jest po poważnej operacji z gorączka więc jej nie zostawię.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

[poprzednia][następna]