Srebrny kotek z lasu - Mati, ale teraz już PTYŚ :):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 24, 2010 21:33 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Aleksandra59 pisze:Mam prośbę do osób kibicujących Matiemu & company - zagłosujcie w Krakvecie na Sandomierz z mojego podpisowego banerka :ok: :ok:

Ja juz dawno oddałam głos na Sandomierz Olu!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lis 24, 2010 21:35 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

kropkaXL pisze:
Aleksandra59 pisze:Mam prośbę do osób kibicujących Matiemu & company - zagłosujcie w Krakvecie na Sandomierz z mojego podpisowego banerka :ok: :ok:

Ja juz dawno oddałam głos na Sandomierz Olu!

Oj, tak zachęcam tych którzy jeszcze nie zagłosowali :wink:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw lis 25, 2010 9:06 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Dwie osoby pytają się o adopcję Matiego :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ale fajny dzisiaj dzień :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Aleksandra59

Post » Czw lis 25, 2010 9:32 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Aleksandra59 pisze:Dwie osoby pytają się o adopcję Matiego :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ojej ojej 8O Może chcą więcej zdjęć :?: I potwierdzenie, że mruczy :?: Mogę dać słowo honoru :twisted:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Czw lis 25, 2010 9:47 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Aleksandra59 pisze:Dwie osoby pytają się o adopcję Matiego :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Trzymamy mocno, aby dzień stał sie jeszcze szczęsliwszym dzięki znalezieniu TEGO domku dla Matiego :ok:

Głos na Sandomierz oddany.

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Czw lis 25, 2010 9:50 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Jedna dziewczyna jedzie dzisiaj oglądać Matiego - baaaaaaardzo fajna dziewczyna :D :D :D

Kciuki są potrzebne, bo ten potencjalny domek baaaaaardzo mi się podoba :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Czw lis 25, 2010 10:07 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lis 25, 2010 10:08 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Aleksandra59 pisze:Jedna dziewczyna jedzie dzisiaj oglądać Matiego - baaaaaaardzo fajna dziewczyna :D :D :D

Kciuki są potrzebne, bo ten potencjalny domek baaaaaardzo mi się podoba :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lis 25, 2010 10:25 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Aleksandra59 pisze:Jedna dziewczyna jedzie dzisiaj oglądać Matiego - baaaaaaardzo fajna dziewczyna :D :D :D

Mówisz - masz :ok: :ok: :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Czw lis 25, 2010 12:16 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Ojej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw lis 25, 2010 20:20 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

to kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
i proszę o jeszcze Trinity :) jest naprawdę cudna
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Czw lis 25, 2010 20:22 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I jak????? 8O 8O 8O
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw lis 25, 2010 20:27 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

:? - potencjalny domek przestraszył się podejrzenia cukrzycy :? Niestety od kilku dni nie udało się wycisnąć siku z Matiego ...... Poprosiłam lecznicę o zintensyfikowanie działań w tym zakresie :wink: Ale to trudne niestety :?

Aleksandra59

Post » Czw lis 25, 2010 21:01 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Aleksandra59 pisze::? - potencjalny domek przestraszył się podejrzenia cukrzycy :? Niestety od kilku dni nie udało się wycisnąć siku z Matiego ...... Poprosiłam lecznicę o zintensyfikowanie działań w tym zakresie :wink: Ale to trudne niestety :?

Jeżeli domek się przestraszył, to znaczy, że nie był godzien :? Przepraszam, ale takie moje zdanie. Jak kot zapadnie w serduszko, to się go przygarnie, ze wszystkimi możliwymi chorobami.
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lis 25, 2010 21:27 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Dokładnie!!!
Ludzie przygarniaja tak cięzko chore koty-np Mazurkę i nie boja sie walki,kosztów.Koty z białaczką, z FIV-em znajduja domy,a tu ktoś przestraszył sie widma cukrzycy,widma,bo nawet nie jest pewne,czy ja ma! :?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]