Ide poszperac na pierwsza strone i wypatrze kogos.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Będę miała ogromny problem w grudniu z Funduszem - a ściślej z wpisami, sledzeniem na bieżąco wpłat, zrobieniem ankiety na koniec miesiąca. Będę generalnie nieobecna od 14 grudnia do co najmniej 4 stycznia, a nie wykluczone, że dłużej.
Dostęp do internetu będę miała raczej znikomy, poza tym nie wyrobię czasowo. Powody sa czysto osobiste / rodzinne/, bez żadnych podtekstów. Od przyszłego roku takie sytuacje będą zdarzały się prawdopodobnie dość często.
Dlatego była bym ogromnie wdzięczna gdyby ktoś inny zechciał przejąć ode mnie obowiązek Skarbnika Funduszu.
Oczywiście jeśli nie da rady to zostanę, trzeba się będzie jednak liczyć z małymi niedogodnościami i "poslizgami" w przelewaniu pieniędzy na konta beneficjentów.
mamut pisze:Ja-Ba pisze:Będę miała ogromny problem w grudniu z Funduszem - a ściślej z wpisami, sledzeniem na bieżąco wpłat, zrobieniem ankiety na koniec miesiąca. Będę generalnie nieobecna od 14 grudnia do co najmniej 4 stycznia, a nie wykluczone, że dłużej.
Dostęp do internetu będę miała raczej znikomy, poza tym nie wyrobię czasowo. Powody sa czysto osobiste / rodzinne/, bez żadnych podtekstów. Od przyszłego roku takie sytuacje będą zdarzały się prawdopodobnie dość często.
Dlatego była bym ogromnie wdzięczna gdyby ktoś inny zechciał przejąć ode mnie obowiązek Skarbnika Funduszu.
Oczywiście jeśli nie da rady to zostanę, trzeba się będzie jednak liczyć z małymi niedogodnościami i "poslizgami" w przelewaniu pieniędzy na konta beneficjentów.
Ja-Ba, szkoda, że Twoje sprawy nie pozwolą Ci na dalsze skarbnikowanie. Martwię się o Ciebie, ale trzymam
![]()
![]()
![]()
Widzę, że nie ma chętnych![]()
Ja mam czas i konto internetowe, ale i wątpliwości, czy sobie poradzę. Czy członkowie wsparliby mnie swoją wiedzą i mądrością,
i przede wszystkim, czy wyrażą zgodę na moją kandydaturę?
Ja-Ba pisze:Mamutku - poradzisz sobie![]()
![]()
![]()
![]()
Nie martwcie się o mnie. Dam radę![]()
Secret Fire - wymieniłam dzisiaj 40 euro od Ciebie - jest tego 155,20
Na razie odpadam, zgłoszę się jutro rano.
Poproszę o mocne kciuki " w pewnej intencji"
cynamon i wanilia pisze:secrefire, fajny bazarek
mamut pisze:Cynamonku, tak w ogóle to chciałam zgłosić Ciebie, ale Ty chyba jesteś bardzo zajęta
Użytkownicy przeglądający ten dział: grubysnake, puszatek i 95 gości