Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 24, 2010 19:36 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

smarti pisze:jedziemy Lalunią po Promysia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro lis 24, 2010 19:37 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

smarti pisze:jedziemy Lalunią po Promysia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

no to trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Oby się nic po drodze nie stało, nie ukrywam, ze się boje.... TFU, TFU, TFU, TFU!!!!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lis 24, 2010 19:44 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Erin pisze:A co do puszek rybnych, to niezłe mają w Kakadu - włoskie chyba.
Takie niebieskie puszeczki po 185g, jeśli dobrze pamiętam.
U nas w cenie 3,20 za sztukę. Albo może zapytać wetkę o żółtko z oliwą?
Wartości odżywczych cała masa, moje futra uwielbiają. Tylko trzeba dobrze żółtko od białka oddzielić.

Jasdor, ani się waż! 8)

A to nie przypadkiem sushicat 85g? Tylko one są dość suche :roll: to może nie te...
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lis 24, 2010 19:46 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

To tak zabrzmiało jak byście na kocie jechali :D :lol:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro lis 24, 2010 19:47 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Gibutkowa pisze:A to nie przypadkiem sushicat 85g? Tylko one są dość suche :roll: to może nie te...

Puszki nazywają się Stuzzy Cat. Sardynki pływają w dość dużej ilości oliwy.
I są takie malutkie, łatwo rozrobić widelcem.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lis 24, 2010 19:47 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Gibutkowa pisze:

Łoj, Smarti wierzchem jedzie!
Nie może być! Na kocie? 8)

Erin

Post » Śro lis 24, 2010 19:50 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Erin pisze:
Gibutkowa pisze:

Łoj, Smarti wierzchem jedzie!
Nie może być! Na kocie? 8)

No dokładnie o tym samym pomyślałam :D

A te stuzzy cat to kojarzę, moje nie bardzo to chciały ale to są książęce dupska :twisted:
Smarti podaj mi adres na PW podeślę Ci na spróbę tą animondę, zobaczysz jak to będzie pasiło Promysiowi.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro lis 24, 2010 19:53 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Książęce dupska mówisz?
No cóż, co wychowałaś, to masz 8)

Erin

Post » Śro lis 24, 2010 19:54 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Przepraszam, ze sie wtrącam ale nie oliwa bo to tłuszcz roslinny bardzo słabo przyswajalny przez koty. Masło owszem nawet smalec może być a najlepszy byłby tłuszcz gęsi.

Trzymam kciuki nadal
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Śro lis 24, 2010 19:56 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Kciuków nie zamierzam puszczać, ale po cichutku już sobie pouffam.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Erin, przed weekendem powinny dotrzeć do Ciebie fanty na bazarek. Nic szczególnie wartościowego już nie miałam, ale z samych kosmetyków przy odrobinie szczęścia powinno się uzbierać parę dyszek...
A przy okazji - Kasia z W-wy to ja :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro lis 24, 2010 19:58 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Irlandzka Myszka pisze:Przepraszam, ze sie wtrącam ale nie oliwa bo to tłuszcz roslinny bardzo słabo przyswajalny przez koty. Masło owszem nawet smalec może być a najlepszy byłby tłuszcz gęsi.

Trzymam kciuki nadal

No tak tyle że masło jest z mleka krowiego a mleko ma laktozę :roll: a biegunki nie chcemy. Smalec jak najbardziej - nie pomyślałam o tym :oops: A gdyby się jakiś swojski tłuszczyk od gospodarza udało załatwić to by chyba najlepsze było, bo to w sklepach to to teraz nie wiadomo co tam dają :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro lis 24, 2010 20:00 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

To też prawda :ok:

Kasiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Erin

Post » Śro lis 24, 2010 20:01 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

W końcu jestem w domu i od razu na wątek! A tu takie wspaniałe wieści! :dance2: A bałam się oj bałam :strach:
Erin ja myślę, że to jest super pomysł - z tym rozwieszeniem info, że jakieś dziecko się zatruło i trwa dochodzenie... Może jakiś zjeb się tym przejmie (przestraszy) i sprzątnie trutki (albo nie będzie rozkładał).

Promyś :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro lis 24, 2010 20:01 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Po maśle nie ma biegunki, kot nie zje go dużo.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Śro lis 24, 2010 20:02 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

A może słoniki kupić i smalczyku utopić ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]