Schronisko KRK - pilnie domek dla Czarki i Helmutki!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 21:27 Re: Schronisko Kraków - pilnie potrzebny domek dla Dudka

Tunisia pisze:
mahob pisze:Melduję się.

Biedny ten Dudek :(

już nie :mrgreen: , chyba się przeliczył że uda mu się "zniknąć"
specjalnie po Dudka przyjechali dziś fajni, młodzi ludzie, trochę się żalił w kontenerku ale od kilku godzin grzeje kuper we własnym domu (państwo wiedzą że może go początkowo grzać pod łóżkiem lub innym ustronnym miejscu)

Ufff... :D

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto lis 23, 2010 21:31 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

Lunszpik pisze: Dopiero co w kronice był reportaż na temat nowej ustawy, widać było Trinika, który patrzył z nienawiścią na stojącą obok niego dziennikarkę :lol: .

Widziałam to :lol: Miał chyba ochotę pacnąc ją z tej gałęzi :wink: A mina Kinga faktycznie cudna :mrgreen:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto lis 23, 2010 22:13 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

Zapiszę się na wątek.
Kruszynka dobrze. :) Ale paszteciki Hills'a w ząbki kłują 8O .

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Wto lis 23, 2010 22:17 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

nie pasują jej?hmm ależ delikatna :lol: a co jej smakuje?

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Wto lis 23, 2010 22:18 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

Tunisia pisze:nie pasują jej?hmm ależ delikatna :lol: a co jej smakuje?

Suche RC Sensibile wcina. Lepiej jej, to zaczyna wybrzydzać. :wink:

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Wto lis 23, 2010 22:29 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

info z 2010-11-22 dot PODPISZ PETYCJĘ http://www.ktoz.krakow.pl/articles/article/46

Zdecydowanie protestujemy przeciwko nowelizacji Ustawy o ochronie zwierząt w kształcie proponowanym przez Platformę Obywatelską!
W ramach projektu „Nadzór i wiedza w służbie środowisku” finansowanego ze środków Unii Europejskiej (702tys.), Straż dla Zwierząt zleciła napisanie Nowelizacji Ustawy o ochronie zwierząt zespołowi w składzie:
- Prof. dr hab. Andrzej Elżanowski
- Dr Tomasz Pietrzykowski
- Adw. Iwona Elżanowska
„Małą Nowelizację” przekazano Parlamentarnemu Zespołowi Przyjaciół Zwierząt, po niewielkich poprawkach poseł Joanna Mucha skierowała nowelizację do posłów.
Projekt przedstawiony jako propozycja Parlamentarnego Zespołu Przyjaciół Zwierząt pod którym zbierane są podpisy parlamentarzystów nie był konsultowany z organizacjami pro zwierzęcymi oraz niektórymi członkami Parlamentarnego Zespołu
Przyjaciół Zwierząt.

ZWRACAMY SIĘ DO PAŃSTWA Z PROŚBĄ O PODPISYWANIE PETYCJI, GDYŻ PROJEKT ZOSTAŁ JUŻ ZŁOŻONY U MARSZAŁKA.

W petycji zaznaczamy, że jesteśmy ZA PETYCJĄ (czyli przeciwko nowelizacji w obecnej formie) a NIE PRZECIW, bo jeśli klikniemy przeciw, wtedy nie POPIERAMY petycji.

z komentarzy:
DO OSÓB POPIERAJĄCYCH TREŚĆ PETYCJI A BĘDĄCYCH PRZECIW NOWELIZACJI. JEŚLI POPIERACIE PETYCJE, A JESTEŚCIE PRZECIW TEJ GŁUPIEJ NOWELIZACJI - KLIKACIE : ZA PETYCJA

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Śro lis 24, 2010 10:30 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

mk999 pisze:
Tunisia pisze:delikatna Ewka została sama

Ewka da radę ,tak długo była na 3 , jest cudowna , szybko pójdzie do domu i jeszcze wszystkie podrostki, chyba nie mają zamiaru zimować w schronie.

no nie, bo poszła do domu również :ok: 23.11.2010.
Adam i Ewa w domach ale różnych

Mruczeek

Post » Śro lis 24, 2010 10:38 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

Mruczeek pisze:
mk999 pisze:

Ewka da radę ,tak długo była na 3 , jest cudowna , szybko pójdzie do domu i jeszcze wszystkie podrostki, chyba nie mają zamiaru zimować w schronie.

:)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro lis 24, 2010 16:53 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

Mruczeek pisze:
mk999 pisze:

Cudnie :D
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

Post » Śro lis 24, 2010 21:31 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

Mruczeek

Post » Śro lis 24, 2010 21:51 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

Oooo super, mam nadzieję że Mira w końcu znajdzie dom
a Pufka też niech się jutro zacznie pakować do wyjścia

Tunisia

Post » Śro lis 24, 2010 21:54 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

Tunisia pisze:Oooo super, mam nadzieję że Mira w końcu znajdzie dom
a Pufka też niech się jutro zacznie pakować do wyjścia

ach jestem wzruszona
moj plecak z jyska z wyprzedazy za jedyne dwajscia z hakiem na magicznym krakowie
robi medialną karierę;)

Ktos chce Pufkę?
:-)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro lis 24, 2010 22:08 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

no popatrz nawet kolor tła do niego dopasowali :lol:

pufka super

Mruczeek

Post » Śro lis 24, 2010 22:13 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

o tak, wyprawka dla niej w trakcie przygotowań, właśnie dostałam kolejnego mejla że przyjadą po nią w sobotę, w pierwszym mejlu (mój adres był w ogłoszeniu) dostałam nawet szczegółowy opis warunków w jakich będzie mieszkać i wszelkich zobowiązań co do kota i potencjalnych rozwiązań - wow

Tunisia

Post » Śro lis 24, 2010 22:35 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

Pufka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

[poprzednia][następna]