Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Trzeba pobrac krew i zrobić poziom trójglicerydów i LDL i tyle. Najpierw zrób te badania bo szkoda wywalać pieniądze na usg itp. Jak będzie wynik to wtedy można dyskutować co dalej
Tosza pisze:majencja pisze:Trzeba pobrac krew i zrobić poziom trójglicerydów i LDL i tyle. Najpierw zrób te badania bo szkoda wywalać pieniądze na usg itp. Jak będzie wynik to wtedy można dyskutować co dalej
czyli reasumując, jest to albo wynik stresu ( i wtedy badania, które są, mogą być zafałszowane), albo objaw niewłściwego poziomu trójglicerydów i LDL?
Przepraszam, że chcę mieć wszystko jak na tacy, ale to bardzo ....wymagającaosoba i pewnie i tak mi sie dostanie, że mało konkretne informacje jej przekazuję.
Liwia pisze:Tosza pisze:majencja pisze:Trzeba pobrac krew i zrobić poziom trójglicerydów i LDL i tyle. Najpierw zrób te badania bo szkoda wywalać pieniądze na usg itp. Jak będzie wynik to wtedy można dyskutować co dalej
czyli reasumując, jest to albo wynik stresu ( i wtedy badania, które są, mogą być zafałszowane), albo objaw niewłściwego poziomu trójglicerydów i LDL?
Przepraszam, że chcę mieć wszystko jak na tacy, ale to bardzo ....wymagającaosoba i pewnie i tak mi sie dostanie, że mało konkretne informacje jej przekazuję.
albo najedzenia kota albo problemami z trzustką.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 141 gości