Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 24, 2010 13:37 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Będziemy Ją szantażować. Nie da sernika, zjemy klawiaturę.. i nie będziemy mogły się do Niej odzywać :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro lis 24, 2010 13:38 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

KaleidoStar pisze:Będziemy Ją szantażować. Nie da sernika, zjemy klawiaturę.. i nie będziemy mogły się do Niej odzywać :D

świetny pomysł :ryk:
tylko czy aby Asia dzisiaj będzie w stanie klikać :ryk:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro lis 24, 2010 13:41 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

No tak... klawisze tak głosno pewnie klikają.. :D I koty tupią :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Śro lis 24, 2010 17:18 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Złożyłam kanapę!! Teraz jeszcze czekam na narzutę. Ale odbiór techniczny już był :D

Obrazek

Obrazek

KaleidoStar

Post » Śro lis 24, 2010 17:19 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

wazme ze sie Trojce podoba nawet bez narzuty :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Śro lis 24, 2010 17:21 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

No zupełnie jakbym naszą Helgę widziała :P

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Śro lis 24, 2010 17:25 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Tak, tak - czarny KOT na białym to jest to!
Moja mam kiedyś stwierdziła, jak oglądałyśmy takie ładne, skórzane kanapy, że pies siostry (ulubieniec całej rodziny, potwornie rozpieszczony i rządzący nimi, jak chce :-) ) pięknie by na niej wyglądał :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw lis 25, 2010 5:52 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Faceci to.. argh. Nie wiem sama co. Ide spać. Strasznie mi źle dziś przez jednego :( Bo nie wiem co on..czy on coś. I w ogóle. Nienawdzę hormonów. Dlaczego one tak nami rządzą? Mać... Źle mi :(

KaleidoStar

Post » Czw lis 25, 2010 10:40 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

hejka :1luvu:
no ciekawe , jak sie Troji spało na nowej kanapie??
Obrazek

Danusia

Post » Czw lis 25, 2010 11:48 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Chyba dobrze... całą noc warowała przy mnie. I w końcu obie się mieścimy :D

KaleidoStar

Post » Czw lis 25, 2010 16:59 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

witaj milo Aniu i Trojko :1luvu:
mam nadzieje,ze cos fajnego Ci sie snilo na nowej kanapie,bo to wazne :ok:
a z facetami jest tak: z nimi zle a bez nich jeszcze gorzej i badz tu babo madra i pisz wiersze i to najlepiej jeszcze rymami haha :mrgreen:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Czw lis 25, 2010 21:53 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Zapamiętałam sen, a jak :D Początek był niefajny, ale potem..wyszło na moją korzyść ;) Sen był ewidentnie efektem przeżyć z nocy, bo śnił mi się "ten" facet.
A w ogóle.. już mi przeszło trochę. Jak pisałam, to się we mnie emocje strasznie kłębiły. I trzy shoty wiśniówki wypite tuż przed wyjściem z klubu ;)
A teraz sytuacja się wyjaśniła i jest ok.

A w ogóle to ohoho, powiem Wam. Dzień pełen przygód.
Zjechałam do miasta dziś, ok 17 zadzwonił tata.. że w naszej okolicy, tzn po drodze do nas, znalezli bombę. Niewypał wojenny. 100 kg... O_o
Efekt..zamknięte drogi dojazdowe do mojego osiedla. Do jutra. Tzn..zmotoryzowani sobie poradzą, mogą objechac kawał i od obwodnicy się dostac. No ale..ja autobusowa. I nie mam jak do domu wróciiiiiić :evil:
Siedzę u mamy. Dobrze, że my w podobnym rozmiarze i pożyczę od Niej jakąś bluzkę rano do pracy. Szkoda tylko, że ten wstrętny niewybuch jest ok 1km od mamy domu. A jak to pizgnie, to łoj. Świeczke mi zapalicie.
Jest plus tego, że nie ma mnie w domu. Pewnie o niczym bym nie wiedziała.. i rano pojawiłby sie problem, gdybym czekała na autobus do pracy O_o

KaleidoStar

Post » Czw lis 25, 2010 21:56 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Ojejku 8O
a Troja sama w domku :roll:
Obrazek

Danusia

Post » Czw lis 25, 2010 22:04 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

No.. ale ona daleko od bomby, nic jej nie będzie. Tylko mi smutno bez niej.

KaleidoStar

Post » Czw lis 25, 2010 22:05 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

wlasnie Ania a co z Trojka..
jedzonko..kuweta..mizianka..
niezłe masz te przygody naprawde..

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]