Franek i Lorek. Prosimy o zamknięcie wątku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 21:25 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

foteczki, filmik... mmmm Ciocia Georg-inia nas rozpieszcza :D :1luvu: :D :1luvu:

:love: :love: Franio boski :love: :love:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto lis 23, 2010 21:27 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

Franio radzi sobie super na tym filmiku :ok:
A przecież będzie jeszcze lepiej :ok:
Kochany maluch :)
Sliczny jest chłopczyk :1luvu:
A Lorek to juz kawaler że hej :mrgreen:
Piękny, czarny, smukły i błyszczący.
Cudo :1luvu:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto lis 23, 2010 22:08 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

No CUDA nie zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Franio jest przepiękny! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro lis 24, 2010 8:21 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

Gdyby nie to, że przy naszym zarazkowie, kolejny kot wykończy nas finansowo, już by był u nas. Zakochana jestem :1luvu: Wiem, że powieje herezją, ale kocham go bardziej niż Kózkę :oops:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Śro lis 24, 2010 8:31 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

ja tez widze poprawę :ok: :ok:
Ma szanse na domek, ten kociak ma w sobie coś takiego, że łapie za serce, go nie sposób nie kochać :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro lis 24, 2010 9:15 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

eeee już nieźle tę główinkę trzyma gnojek śliczny :ok: lepiej jest.
I wiesz co, jemu to kiwanie główką po prostu dodaje uroku i rozczula :1luvu:
znajdzie domek najlepszy z najlepszych :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lis 24, 2010 9:29 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

Kciuki nadal mocne :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lis 24, 2010 9:52 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

sunshine pisze: Wiem, że powieje herezją, ale kocham go bardziej niż Kózkę :oops:

no to się Ania CC zezłości :twisted: :wink:

mam zagwostkę. Mały powinien być zaszczepiony drugi raz w ostatnią niedzielę. Oczywiście nie był, mogę go doszczepić dopiero w poniedziałek. To jest jasne.
Powinien jednak już jakiś czas temu dostać drugiego grzyba. Nie dostał - bo wiadomo. I ja się teraz boję mu podać tego cholernego Felisvaca :oops: wiem, że to na 90% nie ma związku, ale od razu mi się koty Casicy przypominają i mam sraczkę na samą myśl... i co tu zrobić? może Biocanem M go potraktować? wolałabym nie dawać mu nic w tabletkach, bo jeszcze trochę to rozwalę go od środka przecież. Kociak nic nie robi tylko albo łyka pastylki, albo mu w żyłę ładuję :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lis 24, 2010 9:57 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

Georg-inia pisze:wgrało się :) naprawdę przepraszam za jakość, ale ciemno w chałupie, podłoga ciemna, Lorek ciemny i Franek też. Jak tabaka w rogu ;)

http://www.youtube.com/watch?v=TYoYiV7JsDU

i co? myślicie że ten popierdółek ma szansę na domek? :(

Zdjęcia śliczne, filmik obejrzę w domu, bo w pracy youtube mam zakazane i zablokowane.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro lis 24, 2010 10:37 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

Malec jest rozczulający i wyraźnie "lepszy" :D :D :D
Franciszku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Inga, może rzeczywiście spróbować grzyba poleczyć zewnętrznie, może to wystarczy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lis 24, 2010 10:43 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

Georg-inia pisze:
sunshine pisze: Wiem, że powieje herezją, ale kocham go bardziej niż Kózkę :oops:

no to się Ania CC zezłości :twisted: :wink:

Ale jak wytłumaczę, ze to z powodu miłości do Erwinka, którego wzieliśmy z lecznicy? I że z powodu podobieństwa bratniego?
W sprawie grzyba nie potrafię poradzić. Na szczęście Ostatnio, gdy byliśmy z Erwinkiem, okazało sie, ze tylko on z całego miotu niezagrzybiony :ok:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Śro lis 24, 2010 10:52 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

Franulek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro lis 24, 2010 10:56 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ale sie zmienił :1luvu:
Cudak mały, a jak ładnie zabrał piłeczkę :ryk:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lis 24, 2010 11:39 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

Inga oprócz kotów Casicy przypomnę Ci także o Sisi, która miała taką samą historię po tym Felisvacku.
No ale..... może CC rozwieje Twoje wątpliwości?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lis 24, 2010 15:40 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

Słodki maluszek :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]