mirka_t pisze:Chyba piszę w jakimś obcym języku jeśli nie dotarło do Ciebie, że nie znam nikogo kto może dla mnie zweryfikować dom czia.
A jak weryfikowałaś te ponad 100 domów dla kotów jakie wyadoptowałaś?
Jak weryfikujesz ludzi z ogłoszeń?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mirka_t pisze:Chyba piszę w jakimś obcym języku jeśli nie dotarło do Ciebie, że nie znam nikogo kto może dla mnie zweryfikować dom czia.
mirka_t pisze:Czia nie dam Ci tej kotki. Dlaczego? Dlatego, że na wstępię napisałaś mi, iż w razie odmowy pogodzisz się z tym, bo czekasz 2 lata, więc mozesz poczekać jeszcze trochę. Teraz z kolei robisz larum o referencje jakby się świat miał zawalić i dziwisz się, że bycie inspektorem TOZu nie jest wystarczającym atrybutem. Nie jestem przekonana, że aktywnie działający dt będzie dobrym ds dla tej kotki. Znajdę dla niej dom znacznie bliżej i to dom niepowiązany z pewnymi osobami z forum. Taki mam kaprys i jeśli się to komuś nie podoba to jego sprawa.
mirka_t pisze:Czia nie dam Ci tej kotki. Dlaczego? Dlatego, że na wstępię napisałaś mi, iż w razie odmowy pogodzisz się z tym, bo czekasz 2 lata, więc mozesz poczekać jeszcze trochę. Teraz z kolei robisz larum o referencje jakby się świat miał zawalić i dziwisz się, że bycie inspektorem TOZu nie jest wystarczającym atrybutem. Nie jestem przekonana, że aktywnie działający dt będzie dobrym ds dla tej kotki. Znajdę dla niej dom znacznie bliżej i to dom niepowiązany z pewnymi osobami z forum. Taki mam kaprys i jeśli się to komuś nie podoba to jego sprawa.
dalia pisze:to nie jest kaprys to jest kolekcjonerstwo
mirka_t pisze:dalia pisze:to nie jest kaprys to jest kolekcjonerstwo
NOT też tak twierdziła gdy nie chciałam wysłać Lili do domu przez nią polecanego, a który według mnie nie był odpowiednim domem dla tej kotki. Oczywiście miałam rację, bo Lila niebawem trafiła do odpowiedniego dla niej domu i to w Bydgoszczy.
Moje koty, moje decyzje.
mirka_t pisze:Rambo_ruda czy Kukulisia jest garbata lub kaprawa? Sądzisz, że lepszego domu i bliżej Bydgoszczy nie ma szans znaleźć? Znajdzie dom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości