Deniska umarła dziś w południe.......................

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lis 23, 2010 20:14 Re: POznajcie Deniska2 ...nim będzie za późno... schronisko Łódź

Dziewczyny, wstyd się przyznać, ale nie wiem, jak dołączać banerki w podpisie. Wytłumaczcie, to "podpiszę" kilka bid w potrzebie.

anahit

Od: Pt lis 12, 2010 17:15

Post » Wto lis 23, 2010 20:24 Re: POznajcie Deniska2 ...nim będzie za późno... schronisko Łódź

anahit pisze:Denisku, mocno trzymam za Ciebie kciuki. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Wyśnij swój wymarzony domek i niech ten sen się ziści. Strasznie, strasznie czuję się z tą bezsilnością, że więcej pomóc nie mogę. Serca by starczyło, opieki tez. Jeżeli uważacie, że stan mojego zazwierzęcenia to jeszcze nie kolekcjonerstwo - dawać Deniska!!! Rozsadek mówi mi jednak, ze więcej mi po prostu nie wolno. Mam 7 kotów (w tym mam nadzieję, że odnajdzie się mój zaginiony kocur, więc będzie 8), 3 psy i cztery świnki morskie. Zdeklarowałam się na adopcję forumowego Bolusia i wycofać się nie mam zamiaru - jedynie odległość i obawy opiekunek Bolusia (które rozumiem) stawiają tę adopcję na razie pod znakiem zapytania. No bo jeśli Boluś znajdzie mniej zatłoczony domek, w dodatku na miejscu, to ja też odpuszczę i pobłogosławię jeszcze.
Tymczasem błogosławieństwo i ciepłe myśli i prośby do Pana Boga o domek dla Ciebie Denisku zanoszę... :1luvu:
Dziewczyny, napiszcie nr konta na pw. Mogę co miesiąc wpłacać na Deniska stałą pulę pieniędzy. Tak, że przyszły jego domek będzie miał stałe wsparcie gotówkowe. Tyle mogę zrobić. Denisku - miziaki i przytulaki i czułe słówka na uszko... Wracaj do pełni sił, bo domek Ci tu wyczarujemy :kotek:

Dziękujemy bardzo anahit! :1luvu:
gdzie mieszkasz?

a tutaj instrukcja wstawiania banerków:

Musisz skopiować cały kod banerka
wejść w zakładkę PANEL UŻYTKOWNIKA (na górze strony)
póxniej w PROFIL, później w EDYTUJ PODPIS
i tam w białe okno wkleić skopiowany kod banerka
:ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto lis 23, 2010 20:45 Re: POznajcie Deniska2 ...nim będzie za późno... schronisko Łódź

No, według instrukcji się udało :P Mieszkam w Jaworznie (dokładnie w dzielnicy Jeleń, w prywatnym domu, z dala od miejskiego zgiełku) i stąd ciepło pozdrawiam wszystkich forumowiczów i wszystkie ogonki :kotek:

anahit

Post » Wto lis 23, 2010 20:55 Re: POznajcie Deniska2 ...nim będzie za późno... schronisko Łódź

Tylko coś mi te banerki jakoś rozrzuciło, coś sknociłam

anahit

Post » Wto lis 23, 2010 20:59 Re: POznajcie Deniska2 ...nim będzie za późno... schronisko Łódź

bo musisz dokładnie cały kod banerka, zrobic sobie jedna spację i następny, enter
i następny, spacja i następny
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto lis 23, 2010 21:21 Re: POznajcie Deniska2 ...nim będzie za późno... schronisko Łódź

Załapałam, dzięki :D

anahit

Post » Wto lis 23, 2010 22:12 Re: POznajcie Deniska2 ...nim będzie za późno... schronisko Łódź

wydaje mi się, że pamiętam, musiałabym sprawdzić po starych-starych notatkach... wydaje mi się, że chłopak trafił do schronu mniej więcej w kwietniu 2008, razem z innymi ok. 30 kotami od kolekcjonerki. Nie jest dziki, nie rzuca się na ludzi, ale zawsze był w dużej gromadzie, zbyt dużej...
Nie byłam w schronie dość długo... nie poznałabym go :cry:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto lis 23, 2010 22:20 Re: POznajcie Deniska2 ...nim będzie za późno... schronisko Łódź

Jezu w 2008 :strach:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lis 23, 2010 22:29 Re: POznajcie Deniska2 ...nim będzie za późno... schronisko Łódź

to Denisek jest już w schronie ponad 2,5 roku??????? 8O - matko..... :( - biedny kot....... :cry:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro lis 24, 2010 0:37 Re: POznajcie Deniska2 ...nim będzie za późno... schronisko Łódź

anahit-jeśli w domku masz 7 kiciów to nie jest za dużo-ja w mieszkaniu mialam 6 ,a teraz w domu mam 14 razem z tymczasami-
mozesz swobodnie brać Deniska jeśli miłości Ci starczy!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lis 24, 2010 0:47 Re: POznajcie Deniska2 ...nim będzie za późno... schronisko Łódź

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
dla Deniska :1luvu: :1luvu: tyle czasu w schronie :cry:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lis 24, 2010 0:52 Re: POznajcie Deniska2 ...nim będzie za późno... schronisko Łódź

Jak to możliwe że on tyle czasu w schronie wytrzymał 8O
i czemu nikt go nie wziął :(
Biedactwo czy on jeszcze pamięta jak może być w domu :(
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro lis 24, 2010 0:54 Re: POznajcie Deniska2 ...nim będzie za późno... schronisko Łódź

Ja mam Lalunię z Palucha-prawie dwa lata w schronie-praktycznie od kociaka wychowana w schronie.
to najukochańsze i najbardziej kochające koty są!!!!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro lis 24, 2010 1:00 Re: POznajcie Deniska2 ...nim będzie za późno... schronisko Łódź

Miłości starczy na pewno! Ja tylko zastanawiam się, czy nie za dużo będę miała ogonków, jakby adopcja Bolka doszła do skutku (byłoby 9) Ale jak smarti radzi sobie z czternastką... Chyba się zdecyduję na tego Pana. Pytanie dodatkowe- czy ktoś, jeśli podejmę ostateczną decyzję, mógłby przewieźć Deniska do mnie, albo chociaż do Katowic, stamtąd bym go odebrała?

anahit

Post » Śro lis 24, 2010 1:03 Re: POznajcie Deniska2 ...nim będzie za późno... schronisko Łódź

no przeciez transport na tym forum to pryszcz :ryk:
ja mam kicie z całej Polski :ok:
a u Ciebie jaszcze szansy na przekocenie nawet nie widzę... :D

smarti

[poprzednia][następna]