Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Legnica pisze:W takim razie dopóki bedziesz na tym forum nie wpisze oficjalnie informacji że przebywa u mnie jakakolwiek MCO.
Legnica pisze:Wole sie zagłodzić zeby serwis i utrzymanie kotu dać,niż spotkać sie choć raz z propozycja pomocy jaką prezentujesz.
MariaD pisze:Mnie tam rybka czy sobie od ust odejmiesz, czy weźmiesz od kogoś innego - byleby to MCO jakie kiedykolwiek stanie na Twojej drodze potrzebując pomocy - ta pomoc otrzymało. Właściwą. I by znalazło dobry dom stały - szybko, zanim stres go wykończy - o ile będzie tak reagować na Twój dom jak ta biała.
zabers pisze:Legnica pisze:W takim razie dopóki bedziesz na tym forum nie wpisze oficjalnie informacji że przebywa u mnie jakakolwiek MCO.
Brawo. Tak trzymać. Nasz biedny kraj potrzebuje takich ludzi - niezłomnych i twardych jak stal hartowana w piecu martenowskim.Legnica pisze:Wole sie zagłodzić zeby serwis i utrzymanie kotu dać,niż spotkać sie choć raz z propozycja pomocy jaką prezentujesz.
Streść potem jak było.
Legnica pisze:zabers pisze:Legnica pisze:W takim razie dopóki bedziesz na tym forum nie wpisze oficjalnie informacji że przebywa u mnie jakakolwiek MCO.
Brawo. Tak trzymać. Nasz biedny kraj potrzebuje takich ludzi - niezłomnych i twardych jak stal hartowana w piecu martenowskim.Legnica pisze:Wole sie zagłodzić zeby serwis i utrzymanie kotu dać,niż spotkać sie choć raz z propozycja pomocy jaką prezentujesz.
Streść potem jak było.
Dziękuję Zabers za brawka.Postaram się poczuc zaszczycona.
Legnica pisze:MariaD pisze:Mnie tam rybka czy sobie od ust odejmiesz, czy weźmiesz od kogoś innego - byleby to MCO jakie kiedykolwiek stanie na Twojej drodze potrzebując pomocy - ta pomoc otrzymało. Właściwą. I by znalazło dobry dom stały - szybko, zanim stres go wykończy - o ile będzie tak reagować na Twój dom jak ta biała.
Zawsze mogę odmówić przejecia,prawda?Gdziekolwiek by kotka i w jakichkolwiek łapach akurat była.
Nie obawiasz sie ze za ileś tam lat,mogę nie przyjąć kotki z twojej hodowli?Lub nie poinformować ze właśnie przejełam twojego kota z obawy przed nagonka z twojej strony.
Ja gdybym była hodowcą,miałam bym taką ewentualnosć pod uwagą.
magaaaa pisze:VVu, względem kontoli i komisji też uważaj, bo zdaje się i u Was liczba kotów się zwiększa.
Nie daj Boże i Wami się ktos zainteresuje jak co niektórzy Mirką i nie będzie fajnie. Niestety.
Legnica pisze:Ja przynajmniej nie gnoje ludzi dla relaksu.
VVu pisze:magaaaa pisze:VVu, względem kontoli i komisji też uważaj, bo zdaje się i u Was liczba kotów się zwiększa.
Nie daj Boże i Wami się ktos zainteresuje jak co niektórzy Mirką i nie będzie fajnie. Niestety.
Jestem cierpliwy, więc jeszcze raz - dla gapciów i leniuszków: kontrolę społeczną (społecznościową, forumową) uważam za pożyteczną, więc serdecznie zapraszam na moje, na nasze wątki - i ona się tam w istocie odbywa. Bo w rzeczywistości jest ona niemal wszystkim, co dzieje się na forum - czytaniem, zadawaniem pytań, odpowiadaniem.
Kontrolę sprawują - chcąc, nie chcąc - wszyscy: zwolennicy i przeciwnicy; grzeczni i niegrzeczni; czytający ze zrozumieniem, ale niepiszący; czytający bez zrozumienia, ale piszący; nieczytający a piszący, etc.
I bardzo zapraszam na kontrolę do nas - bo myślę, że to może czasem uratować przed zatonięciem. Choćby w futrze.
Agn pisze:Zosiu, wiele spraw, które mogą być publicznie odebrane jako niewygodne załatwia się 'prywatnie'.
Legnica pisze:Nie obawiasz sie ze za ileś tam lat,mogę nie przyjąć kotki z twojej hodowli?Lub nie poinformować ze właśnie przejełam twojego kota z obawy przed nagonka z twojej strony.
Ja gdybym była hodowcą,miałam bym taką ewentualnosć pod uwagą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 38 gości