najmysia pisze: pasujecie do siebie z Księżniczką
tak, wiem, obie jesteśmy choolery

Mysza, patrząc po zdjęciach, jest tak samo delikatnej budowy jak Ty. Myślałam nawet, że to ona jest Twoim ochroniarzem

Moderator: Estraven
najmysia pisze: pasujecie do siebie z Księżniczką
ależ skąd mysiowe plemie jest właśnie bardzo solidnej budowy, miałam bardziej na myśli kolorystykękiche_wilczyca pisze:najmysia pisze: pasujecie do siebie z Księżniczką
tak, wiem, obie jesteśmy choolery
Mysza, patrząc po zdjęciach, jest tak samo delikatnej budowy jak Ty. Myślałam nawet, że to ona jest Twoim ochroniarzem
najmysia pisze:Albo będziesz miała na kolanach obydwie, a Natasza już jest duża i gruba
Szura pisze:Dzięki![]()
To całuśne jest super![]()
![]()
Co to Księzniczka niemota jakas![]()
Kolan nie ustąpi, to jej i tylko jej kolanka
kiche_wilczyca pisze:Księżniczka tez miała mieć kolana Krzyśka, ale tak jakoś zajęło jej się moje![]()
Szura pisze:Sylwuś kaskader![]()
Maszka ze swoją grubą dupką boi się zeskakiwać z segmentów (wskakuje bez pomocy) i wtedy wola nas żeby przychylić sie i skacze na plecy, ale takiego wybicia z podłogi to nikt u nas nie umie. Nataszka włazi mi na plecy jak siedzę przy komputerze, Ale też na ramieniu siedziec nie chce.
kiche_wilczyca pisze:i żeby było "ciekawiej" Sylwuś ma uszodzony kręgosłup w pierwszym kręgu ogonowym, co skutkuje ograniczoną ruchliwością ogona (i tak zdarzył się cud, bo nikt nie spodziewał się, że kita wogóle będzie pracować) i słabszą tylną częścią ciała. A jest największym kaskaderem ze wszystkich kociastych u nas w domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 467 gości