Myszkin jest luuuzak - nie martw sie martolinka, na pewno prześpi się i jutro będzie jak nowy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:martolinka pisze:Transport dla Specjala wstę pnie dogadanypiatek 20.33 godzina zero
![]()
Myszkin pewnie juz po zabiegu dochodzi do siebie. Mam go odebrać koło 17. Ciekawe jak będzie się miał nasz król
Oh, to mizianki dla dzielnego Myszkina... miałam dziś taki zasuw, że nawet było czasu taczek załadować, nie mówiąc o
dla Myszkina
![]()
U nas odliczanie - godzina 0 w piętek o 14.51
martolinka pisze: powiem Wam , ze tak podczytuje o czym na forum piszecie i czasem mnie zaskakuje jak ludzie , którzy maja tyle milosci do zwierzat maja jednoczesnie tyle jadu do drugiego czlowieka
martolinka pisze:To ja w takim razie niewiele jeszcze o swiecie wiem i nie wiem , czy chce wiedzieć więcej
salvadoredali67 pisze:Tutaj wszyscy jedzą sobie z pyszczków. iskaja futerka. i fszyscy się kochają .
salvadoredali67 pisze: Wytłumaczenie jest proste:
Im się bardziej od ludzi po pupie dostaje tym bardziej się kocha psy. ( znaczy koty chyba też)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
martolinka pisze:Mam jeszcze takie pytanko : co oznacza skrót tż? podejrzewam , że odnosi sie do drugiej połówki, ale nie umiem tego rozpracowaćmam nadzieję, że wybaczycie mi ignorancję
Aleba pisze:salvadoredali67 pisze:Tutaj wszyscy jedzą sobie z pyszczków. iskaja futerka. i fszyscy się kochają .
Znaczy nuda, panie dzieju
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Kasiasemba, Patrykpoz i 317 gości