Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 17:46 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

cały czas trzymamy za Promyczka, naszego małego promyczka nadziei :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Wto lis 23, 2010 17:47 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

smarti.... jesteś normalnie aniołem i za samego Promyczka masz już zaklepane skrzydełka w niebie :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Wto lis 23, 2010 17:56 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

smarti pisze:
jasdor pisze:Czyli możemy pomalutku popuszczać przynajmniej u jednej ręki :ok:
Ale kocio a z nim smarti przeszli szkołę zycia :roll:
I pomyśleć, żę 300 PLN mogło zaważyć na decyzji.
Przyznam sie szczerze, że nie wiem, co bym zrobiła w takiej sytuacji :(

jak Ty mi jasdor coś popuścisz to ja ci takie wciry zrobię ze szok!!!

No dobra, nic nie popuszczam :ok: dokładam jeszcze 8 łapek i pazurków :kotek: :kotek:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lis 23, 2010 18:03 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

jasdor pisze:
smarti pisze:
jasdor pisze:Czyli możemy pomalutku popuszczać przynajmniej u jednej ręki :ok:
Ale kocio a z nim smarti przeszli szkołę zycia :roll:
I pomyśleć, żę 300 PLN mogło zaważyć na decyzji.
Przyznam sie szczerze, że nie wiem, co bym zrobiła w takiej sytuacji :(

jak Ty mi jasdor coś popuścisz to ja ci takie wciry zrobię ze szok!!!

No dobra, nic nie popuszczam :ok: dokładam jeszcze 8 łapek i pazurków :kotek: :kotek:

no!! i to mi się podoba :D :D :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 23, 2010 18:13 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=120499
Przepraszam, ale tylko tak mogę pomóc.
smarti, jeśli dla Promyka będzie potrzebny Ornipural to służę.
I :ok: :ok: :ok: cały czas trzymam.
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Wto lis 23, 2010 18:26 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Amica :D
bardzo Ci dziękuję w imieniu Promysia-każda pomoc jest dla niego i dla mnie równie ważna :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 23, 2010 18:29 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

smarti pisze:jak Ty mi jasdor coś popuścisz to ja ci takie wciry zrobię ze szok!!!

A ja zrobię drugie :twisted: :wink:

Basica pisze:jasdor...popuścić to możemy sobie tylnym końcem...a i to nie wiem czy było wskazane :mrgreen:

Basiu, czytasz w moich myślach 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lis 23, 2010 18:29 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Madziu, wielkie dzięki za bazarek :ok: :1luvu:

Erin

Post » Wto lis 23, 2010 19:11 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /518338351 no żesz :evil:

EDIT: uważajcie na tego gnoj.... :( :evil:
Boje się, że zaniedługo to będzie się dziać w innych miastach, bo jeden pajac z drugim będą brać z niego przykład :cry:
Ostatnio edytowano Wto lis 23, 2010 19:21 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lis 23, 2010 19:12 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

o żeż ty :evil: :evil: :evil:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Wto lis 23, 2010 19:20 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Fragment jednego z komentarzy na forum:
"Najbardziej dobija mnie fakt, że to właśnie ludzie ( jedyne istoty posiadające rozum ) - okazują się największymi BEZMÓZGOWCAMI. Przykre, ale prawdziwe."
Niestety, samo życie :evil: :(

A w mojej administracji stwierdzili, że na osiedlu nie ma kotów :twisted:
No żesz taka ich mać, a nie inna - pewnie, że coraz mniej ich jest.
Bo część jest zabierana do domów, a pozostałe są trute, szczute psami i rozjeżdżane przez samochody.
No żesz, co za kmioty porąbane :evil: :evil: :evil:

Erin

Post » Wto lis 23, 2010 19:25 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Dodałam ten link tutaj bo to wszystko tak jakby dotyczyło Promyczka, on też został otruty :( :(
Edit:literki
Ostatnio edytowano Wto lis 23, 2010 19:27 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lis 23, 2010 19:27 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Wiem, wiem :(

Erin

Post » Wto lis 23, 2010 19:34 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

brak słów, po prostu brak słów i łez, bo ileż można płakać z żalu nad zwierzętami :evil: :evil: :evil: :evil:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto lis 23, 2010 20:18 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Wstyd być człowiekiem. Niech nikt mi nie mówi, że jesteśmy istotami wyższymi :twisted: .

Promyniu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

[poprzednia][następna]