Moja gromadka - Mufinek['], Maleńka ['] :(( Joaś w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 21, 2010 15:10 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

Elfik mnie martwił bardzo, bo źle się czuła, ale jest już lepiej.
Mała tri Elwirka miała mocne pogorszenie, ale na szczęście też już lepiej. No i czeka na nią zakochana pańcia... :P

O zgrozo, ja jeszcze nie rozliczyłam się z wpłat za październik, ale to brak czasu i neta, i jakoś tak... Poza tym trzeba i pracować, i koty ogarnąć, i teksty do ogłoszeń sklecić... No i dlatego mam opóźnienia w rozliczaniu. Przepraszam.

Wpłaty więc:
15 zł - bazarki Yossariany
60 zł - Pako (mój bazarek)
25 zł - ksb (mój bazarek)'
40 zł - mahob
20 zł - bazarki Yossariany
100 zł - EwKo
25 zł -bazarki Yossariany
25 zł - maciekl2
Razem: 310 zł

Wydałam na:
30 zł - badania Mufinka [']
25 zł - wizyta u weta ze Srebrnym plus antybiotyki
35 zł - wizyta u weta z Tułkiem plus leki
30 zł - kolejna wizyta z Tułkiem
190 zł na karmę suchą, mokrą, żwirek

Bardzo dziękuję za pomoc bazarkową, wpłaty, kupowanie na moich bazarkach. Zawsze mnie wzrusza pamięć o nas... Mahob :1luvu: Yossariano :1luvu: Maćku :1luvu:
Bardzo wielkie dzięki dla EwKo, która sama ma na utrzymaniu bandę sierściuchów :1luvu: :D EwKo poza tym została 'chrzestną' Tułka i od razu znalazł dom (z Amtreą i Amatusią też tak było).
Ogromne też dzięki Alince6, która znalazła dom dla Nelly, i to jaki... :1luvu:

Podsumować październik mogę również tak:
przybyły do nas Elegancik, Tułek, Nelly i Joachim, z tego pierwszy jest zaklepany, dwa kolejne w domach już są. Chyba nie jest źle... :wink:

EDIT: na listopad zostało 50 zł z bazarków Justyny8585... Będzie dla Joachima.
Ostatnio edytowano Nie lis 21, 2010 16:05 przez anita5, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie lis 21, 2010 16:03 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

i oby tak dalej, no i wypocznijcie czasem !
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie lis 21, 2010 16:12 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

Dziś to ja jestem w szoku pizzowym... Jadłam wczoraj tak pyszną pizzę, tak pyszną, że obudziłam się z myślą: Znów bym zjadła! I ten deser... Eh... Marzenia...
Naprawdę, nigdy jeszcze nie jadłam tak pysznej pizzy.

Z takich jeszcze innych miłych spraw... Dostałam znowu wieści od Pelasi, obecnie Belli - cudne. I od Aldonki, obecnie Waniuszki - już po sterylce jest. Obie koteczki mają się świetnie i są bardzo kochane w swoich domach.

Teraz domki dla Majusi i Mimi - znajdźcie się!
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon lis 22, 2010 1:02 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

Pizza dobrze smakuje w świetnym towarzystwie 8) Sernik też :wink:
Kciuki za domy dla Mimi i Mai - dziewczynki są cudne, na allegro mają sporo wejść... Na pewno domki się znajdą :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon lis 22, 2010 7:44 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

anita5 pisze:Dziś to ja jestem w szoku pizzowym... Jadłam wczoraj tak pyszną pizzę, tak pyszną, że obudziłam się z myślą: Znów bym zjadła! I ten deser... Eh... Marzenia...
Naprawdę, nigdy jeszcze nie jadłam tak pysznej pizzy.

Z takich jeszcze innych miłych spraw... Dostałam znowu wieści od Pelasi, obecnie Belli - cudne. I od Aldonki, obecnie Waniuszki - już po sterylce jest. Obie koteczki mają się świetnie i są bardzo kochane w swoich domach.

Teraz domki dla Majusi i Mimi - znajdźcie się!

to po3mam :ok: :ok: :ok: za takie super domki dla następnych ogonków
ps. dobrą pizzę też bym chetnie wszamała :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto lis 23, 2010 16:22 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

Liwia_ pisze:Pizza dobrze smakuje w świetnym towarzystwie 8) Sernik też :wink:
Kciuki za domy dla Mimi i Mai - dziewczynki są cudne, na allegro mają sporo wejść... Na pewno domki się znajdą :)

Pocieszaj mnie jeszcze, mam dziś doła... :|

O serniku wolę nawet nie wspominać. 8)

mar9 pisze:ps. dobrą pizzę też bym chetnie wszamała

Kurcze, trzeba coś wymyślić zatem. :ok:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto lis 23, 2010 16:23 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

anita5 pisze:Pocieszaj mnie jeszcze, mam dziś doła... :|

Doły na szczęście zwykle mijają, oby tak się stało jak najszybciej :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto lis 23, 2010 16:33 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

To może coś wesołego na odmianę.

Ktoś mi dziś w nocy ładował pazury w oczy, a celował naprawdę dobrze. Gogle do spania można gdzieś kupić?

No i jeden z wyczynów Milusi. Tomek naprawiał coś tam pod kabiną prysznicową, wyciął tam specjalny otwór, żeby mieć dojście, bo ta kabina cieknie wiecznie. Martwiłam się, że któryś mądry przez ten otwór tam wlezie, ale Tomek stwierdził, że nie ma szans. Rano patrzymy, a przy tym otworze siedzi i frasuje się Lili. I obserwuje coś pilnie. Oczywiście kto tam wlazł? Mila. Skąd ona wie, że gdzieś jest coś ciekawego do zwiedzania, nie wiem. Fakt, ze żaden kot tam się nie pchał, a moja słodka ślepinka tak. Otwór już zabezpieczony. 8)
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto lis 23, 2010 16:36 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

anita5 pisze: Gogle do spania można gdzieś kupić?

A takie coś wystarczy?
http://webmanager.pl/neuron/index.php?id=4942

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto lis 23, 2010 16:38 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

Kurcze, nie mam pojęcia, czy to by powstrzymało kocie pazury... :lol:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto lis 23, 2010 18:10 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

Dla anity i kotków - moje futerka pozdrawiają:
Obrazek

pucka69

Od: Sob maja 12, 2007 20:35

Post » Wto lis 23, 2010 18:23 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

Ślepinki mają dobre radary :wink: :lol:

Pućka ale cudne te mysie skoczki ,czy co to tam jest ... :1luvu: :lol:
Koszatniczki ? :roll:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto lis 23, 2010 18:28 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

To koszatniczki są. Od lewej - Fikander i Ludwig. Pod spodem - Eduardo Bez Zęba.

pucka69

Od: Sob maja 12, 2007 20:35

Post » Czw lis 25, 2010 18:03 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

Pucka, ale się cieszę, że jesteś! Strasznie długo Cię nie było.
Koszatniczki jak zwykle :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt lis 26, 2010 8:30 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(((((; Tułek i Nelly w domach

dziś jest rocznica odejścia Migosi i urodziny Beksińskiego Tomasza.... mam nadzieje że migotka siedzi teraz na jego kolanach....

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

[poprzednia][następna]