Brak słów.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sabina skaza pisze:dziś ok. 60 preparatów zostało zużyte na pieski dalmatyńczyki- kundelki. ich matka się drapie do gołej skóry, ma już krwiste wybroczyny takie jakby trąd to był a nie grzyb. te psy maja wszytko: grzyb, świerzb, robale, pchły.....2 godziny trzymałyśmy zwierzaki do zabiegów, bo rozmnażacze są całkiem bezradni. suka z uwagi na zły stan zdrowia nie może byc sterylizowana. ja się tylko zastanawiam jak ja spłacę ten dlug i po nocach spac nie mogę......robiłysmy w tym domu jeszcze 8 kotów- to samo im dolega..................czasem lepiej być ślepym i nieświadomym tego co się dzieje obok. ich koty ciagle przyłażą do mnie i jedzą moim zwierzakom, bo tam pewnie głód.przeniosłam coś z tego domu na moją rumbę- która biega całymi dniami w ogrodzie, jakby nie patrzec zawsze dopadała mnie jak stmtąd wracałam i dotykała kurtki. w domu za każdym razem na klatce schodowej ściągam kurtke, spodnie- wszytko idzie do pralki za każdym razem. na szczęście moje koty domowe i hotelowe, oraz dzieci są zdrowe, ale moja sunia wygryzła sobie cały plac na boku do krwi, nie ma sierści, jakis koszmar. mówię babie że ostatnio do 3.00 w nocy nie spałam bo robiłam ogloszenia jej psów i pisałam z ludźmi na temat ich adopcji a ona na to- pani a ja nie spałam do 10.00 bo ciagle po nich musiałam w nocy sprzatać. kurna- tak jakby to był mój obowiązek i mój problem że ona dopuściła do takiej masakry....
biamila pisze:Ktoś szukał rudo-białego kociaka oto i Ptyś, który ma wątek wspólny bo jest w tym samym dt co Czarnulek od Marea.
viewtopic.php?f=13&t=120406
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości