Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lis 23, 2010 13:09 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Co to sa rybryczki?
No i mozecie mi pomoc pisac taki wstepny tekst na taka strone? E-Darling jest tez w Szwajcari, ale chcialam na jakas polska strone sie zalapac, tylko nie wiem co pisac.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lis 23, 2010 13:09 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Tak, i ten kraj i ten sa piekne, ale moje serce jeszcze nalezy do Szwajcari...

SecretFire

Post » Wto lis 23, 2010 13:10 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Ja bym też E-Darling polecała, wydają się rzetelni, to chyba w różnych krajach działa ten portal
Rybryczki=rubryczki :-) miejsca, gdzie odpowiadasz na ich pytania
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto lis 23, 2010 13:11 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Dajcie linka :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto lis 23, 2010 13:12 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Acha, to ino literki byly inne.
Ale za e-Darling sie placi, jak sie chce jakies funkcje. Ojej, ze ja z domu nie wychodze prawie, tylko na treningi, zakupy i do weta, to musze sie za to sama wziac. Emil uwielbia facetow a Lilly jak sie przyzwyczai to tez bedzie lubiala. Fajnie by bylo, gdyby facet tez mial futro.

SecretFire

Post » Wto lis 23, 2010 13:13 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

SecretFire

Post » Wto lis 23, 2010 13:15 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

E-Darling się nazywa, ja nie umiem linków dawać, tzn. nie zawsze mi sie udaje
Edit: o, już Sekret dała
Puszeńko

jozefina1970

Post » Wto lis 23, 2010 13:20 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Oglądam sobie eDarling bliżej to się wypowiem ...

Secret, jasne, że polskie wstawki mogę Ci przygotować :mrgreen: W takich tesktach zawsze byłam dobra :mrgreen:

AYO, po www wpisujesz e-darling.pl :D

Obejrzałm ....
Dorota, faktycznie, tam nic (foty) nie da się zobaczyc dopóki nie zapłącisz za użytkownika premium czy jak ... :roll: No ale taki koszt to chyba trzeba ponieść :mrgreen: W regulaminie stoi, że jest kilka opcji na różne okresy. Serwis jest znany na całym świecie :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto lis 23, 2010 13:21 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Dzięki :wink:
Ile sie płaci?
Tam gdzie sie rejestrowałam poprzednio to wszystko poza rejestracja i testem do profilu było płatne :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto lis 23, 2010 13:26 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Moze i trzeba zaplacic, zeby bylo troche bardziej wiarygodne i lepiej dzialalo. Mysle, ze tez mozna sie na pare miesiecy tylko zameldowac, to by uszlo.

Jozefinka...Sekret to z nosa leci, ja chcem byc tajemnicza. :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

SecretFire

Post » Wto lis 23, 2010 13:32 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

i ognista :mrgreen:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto lis 23, 2010 13:35 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Oj, przepraszam, to z rozpędu :oops:
Nie sekret tylko smark :-)
Puszeńko

jozefina1970

Post » Wto lis 23, 2010 13:39 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

SecretFire pisze:8) Wczoraj na angielskim powstal znowu temat m. i. moje CV i mi jeden poradzil, ze do Norwegi mam pisac, tam szukaja z znajomosciami niemieckiego, angielskiego i polskiego do administracji.
Co Wy na to?

Z tego co wiem, szukają ale przeważnie warunkiem jest też zanjomość norweskiego :? Przynajmniej jak moja córcia szukała to tak było.... Ale co tam, nauczysz się :wink: Ładny język i podobno dla znających niemiecki i angielski - łatwy do nauczenia :) A Norwegia piękna....zwłaszcza zachodnie wybrzeże :1luvu: I wcale tam szczególnie nie zimno....coś jak w Anglii...ciągle pada :) Podobno można się przyzwyczaić :mrgreen: Moje dziecka tam mieszkają.... :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto lis 23, 2010 13:41 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Ooo, shira, zdjęcia jakieś masz?
Puszeńko

jozefina1970

Post » Wto lis 23, 2010 13:48 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

E, mi to wiesz, obojetne. Niektore nicki sa takie skomplikowane, ze tez nie umiem dobrze napisac.
Izie to by sie podobalo, bo moj nick jest z Pan pierscieni(??????) no i jedna grupa irlandzka spiewa piosenke "Secret Fire"

Fiddler`s Green - Secret Fire lyrics:

There's a secret fire still glowing deep inside
And when my world is fallin' it keeps shinin' through the night
There's a secret bond that gives me shelter from the storm
And when the wind is ragin' it will keep me safe and warm

Now she is a vision and she seems so far away
But all I have to do is make a trip to Clifden Bay
I know that she is waitin' like a Jewel in the sand
She's my eternal fire, she will always take my hand

Oh, she's my secret fire
Still glowin' in the dark
She's the lost desire of my heart