Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 12:39 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

No u nas też szpitalnie od co najmniej 2 miesięcy. A ja o stroju pielęgniarki nie pomyślałam :oops: Ino w domowych dresach koty męczę...

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Wto lis 23, 2010 12:41 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

sunshine pisze:No u nas też szpitalnie od co najmniej 2 miesięcy. A ja o stroju pielęgniarki nie pomyślałam :oops: Ino w domowych dresach koty męczę...

hihihi!
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Wto lis 23, 2010 12:48 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

magdaradek pisze:hahah - szpitalik u ruru
a ładny strój pielęgniarski masz??? :mrgreen: TŻ by się ucieszył :twisted:
co ja gadam..... :oops:

ruru a to srebro to drogie jest? ja bym może moim dzieciom ludzkim i kocim dawała?

Ty frywolna Cioteczko
co ci w głowie :twisted: :twisted: :twisted:
takie bezeceństwa
ja w rozciagłym dresie człapię zapaćkana medykamentami
na szczęście TŻ daleko w robocie i jego przynajmniej na głowie nie mam
bo tez jak był to narzekał, że go gardło boli oczywiście dostał srebro (ale to mnie tak jakos nie przejmuje :twisted: )

srebło nie jest takie strasznie drogie, bo bardzo wydajne
jeżeli wszyscy na raz się nie pochorują :twisted: :twisted:
ok 30 zł flacha
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto lis 23, 2010 13:59 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

Magda, jak coś to takie Tatiana mi polecała, ja takie kupuję, właśnie w DOZ, przez net, bo najtaniej:

http://www.doz.pl/apteka/p8430-Srebro_k ... lyn_300_ml

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lis 23, 2010 14:46 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

Też muszę kupić srebro tylko tam jest napisane że produkt przeznaczony dla osób dorosłych .
A możecie napisać jak to podawać kotom .
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro lis 24, 2010 14:35 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

Ależ się cieszę, że rozkoszny Tobiś już zdiagnozowany i że nie dzieje się nic bardzo poważnego :D :D :D
Oby prędziutko zdrowiał :ok: :ok: :ok:
No i Tymonek oraz Simonek niechaj nie chorują!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszyscy muszą się cudnie wykurować żeby się wzajemnie sobie przedstawić w formie jak najlepszej :wink: :D
Całusy przesyłam :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lis 24, 2010 17:28 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

Annaa pisze:Też muszę kupić srebro tylko tam jest napisane że produkt przeznaczony dla osób dorosłych .
A możecie napisać jak to podawać kotom .

ja podaję teraz (kiedy kichają) po 1ml 3xdziennie
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Śro lis 24, 2010 17:34 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

Dziękuję ci bardzo ruru za odpowiedź :)
mam nadzieje że wszystkie kociaki przestaną w końcu kichać ..
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie lis 28, 2010 13:25 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

Ja cały czas się tu czaję i czekam... :) Nie opuściłam Miziaków :1luvu: Remont powoli posuwa się dalej a ja nie wiem co pisać, a nie chce wyjść na "crazy person" :P :mrgreen: Pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieje że u chłopaków wszystko jak najlepiej :1luvu:
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Nie lis 28, 2010 21:48 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

Musiał mieć wszczepiony implant, i jest tym teraz troche przytłoczony...śpi cała dobę,niezbyt sam je, prawie nic nie pije.Cały czas go karmię i poję strzykawką,na szczęście jak ja mu daje to je i pije dużo.Niestety tak jest po podaniu implantu,ponoć to sie zmienia po jakims czasie,ta opalość mija.Więc w sumie to ja tez mam szpitalik w domu :P
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Nie lis 28, 2010 21:58 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

Prue,
u chłopaków wszystko dobrze :ok:
Simonek uparcie chce się bawić z moim ruru
który zupełnie nie zna się na żartach
i kiedy rozbawiony Simonek go goni
ruru ucieka i wydziera się wniebogłosy
na szczęście Simonek tego nie słyszy
bo mógłby sie poczuć urażony

trochę mi się nie podobają oczka Tymonka
i w tym tygodniu pojedziemy do pani wet
chore oczko jest pokryte bardziej tą przysłoną,
a zdrowe cały czas łzawi
zaczęłam mu podawać homeopatyczną echinaceę
(taką mieszankę przy przewlekłych infekcjach)
i to się nawet nasiliło,
moze tak ma być- moze musi to świństwo wyjść...
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Nie lis 28, 2010 22:06 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

skoro mu się nasiliło to może ma alergie na niektóre leki i zioła? O.o Nie znam się na kotkach kompletnie :( Na fretki nic nie działa,zadna homeopatia , a masci stosowac nie można. Chyba że przez to że jedno oczko zle widzi przez tą zasłonkę to drugie bardziej się wysila i przez to łzawi?
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Nie lis 28, 2010 22:46 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

nie to nie alergia,
to cały czas ta infekcja ze schroniska
a przy homeopatii tak może być
że najpierw objaw się nasili
organizm musi to wyrzucić,
no i tak poza tym wszystko jest ok.
wesoły jest, apetyt ma, nosek zimny i mokry
sierść ładna, kupale wzorcowe...

Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Pon lis 29, 2010 6:58 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

Ależ z niego dostojny tygrys jest ^__^ :D
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

[poprzednia][następna]