Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Podły człowiek, który wmiawia wszystkim, że opiekuje się kotami.magdaradek pisze:Ja-Ba pisze:Tika żyła do końca czerwca.
i co się stało? samochód? choroba? zły człowiek?
I tak naprawdę ludzie wcale nie wiedzą, jakie jest prawdziwe oblicze tej fundacji. Wie tylko miau...tamiss pisze:Popłakałam sie, że nie ma Tki [*]
To wielka podłość, że własne interesy i niechęć pomocy spowodowały śmierć biednej kotki...
Żałuję, że musiało sie tak stać żeby tyle ludzi zobaczyło prawdziwe oblicze tej fundacji...
Ten brak poszanowania zwierzęcia, jego zdrowia i życia, kosztem własnych rozgrywek to zwykłe barbarzyństwo!
Brak mi słów żeby napisać to co myślę... Nie, nie brak mi słów - tylko moje wychowanie nie pozwala publicznie wyrażać się tak jak powinno się w tej sytuacji zrobić...
Każde słowo, które napisałam wydaje mi sie złe - nie oddaje wagi tego co się stało... Nie ma dobrego (cenzuralnego) określenia na to co zostało zrobione...!!
No tak, sumienie trzeba mieć, żeby żarło.kasiakom pisze:Biedna TikaStraciła życie tylko dlatego, że im (inicjały) chciała zrobić sobie dobry PR i zebrać więcej kasy.
Paskudna, bezduszna, kłamliwa baba.
Pamiętaj paskudny babsztylu, bo na pewno czytasz ten wątek, że nie ma rzeczy nieoddanych. Dobro wraca, lecz tą samą zasadą kieruje się też zło.
Oby cię sumienie żarło do końca życia. Chociaż to raczej plonne nadzieje, takie kreatury nie posiadają sumienia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], marta_kociara i 73 gości