starsi panstwo chca zaopiekowac sie seniorem . maja swiadomosc , ze nie beda zyc 20 lat. i dlatego postanowili dac dom seniorowi. wazne , zeby ot byl mily i zalatwial sie do kuwety. poza tym zadnych wymagan. prosze pisac na pw. dam telefon w celu wybadania przyszlych wlascicieli. jedzenie, opieka dosonala zapewniona.
Mam do oddania 8 letnią rudą długowłosą kotkę nieco w typie syberyjczyka. Spokojna, łagodna, arystokratyczna z zachowania. Szukam jej domu na całe życie...... idealnie by pasowała do potrzeb Państwa.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"
W schronisku we Wrocławiu jest 15 letni senior. Jego dziewięćdziesięcioletnia właścicielka trafiła do szpitala i ma małe szanse wyjść stamtąd. Kot trafił do schronu. Jest przerażony
To ja jeszcze zaproponuję Miłą od Killathy.Cudna, bezzębna whiskasia.Na moje oko nie jest bardzo stara, była tylko straszliwie zaniedbana.Nie mogłaby nazywać się inaczej, jest przeMIŁA i cieszy się autorytetem wśród innych kotów.Wymagań zero, co mnie rozczula.A z resztą proszę poczytać. viewtopic.php?f=1&t=113407&start=315
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com