Franek i Lorek. Prosimy o zamknięcie wątku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 21, 2010 19:15 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Franulek nabrał energii :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon lis 22, 2010 9:47 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

no ma grzyba, ma :( ale czuje się już dużo lepiej. Wyobraźcie sobie ważyłam go w czwartek - 860 g, w piątek - 810 g :strach: a wczoraj - 970 g :mrgreen: ogólnie Franio je raz dziennie, jak zaczyna rano tak kończy wieczorem. Spędza przy miskach więcej czasu niż śpi ;)
Wenflonik wczoraj zdjęliśmy. Co prawda bez awantury się nie obeszło, ale nic to, najważniejsze, że się udało i to tylko z jedną raną gryzioną.
Chyba czas robić ogłoszenia, nie? ale znów ten grzyb... utknęły mi tymczasy no...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon lis 22, 2010 10:15 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio bardzo cienki :(((

Georg-inia pisze:no ma grzyba, ma :( ale czuje się już dużo lepiej. Wyobraźcie sobie ważyłam go w czwartek - 860 g, w piątek - 810 g :strach: a wczoraj - 970 g :mrgreen: ogólnie Franio je raz dziennie, jak zaczyna rano tak kończy wieczorem. Spędza przy miskach więcej czasu niż śpi ;)
Wenflonik wczoraj zdjęliśmy. Co prawda bez awantury się nie obeszło, ale nic to, najważniejsze, że się udało i to tylko z jedną raną gryzioną.
Chyba czas robić ogłoszenia, nie? ale znów ten grzyb... utknęły mi tymczasy no...

No to ufff.... :D :ok:

Bardzo mi się podoba jedzenie Franka 8) .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon lis 22, 2010 10:16 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio lepiej. Zaczynamy szukać domu

oj jak dobrze, że jest lepiej. Ciekawe co to było. Ważne, że to przeszłość :ok:
a duży ten grzybol?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon lis 22, 2010 10:17 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio lepiej. Zaczynamy szukać domu

Inga, grzyb to nie tragedia, od tego się nie umiera - wyleczy się i będzie zdrów :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon lis 22, 2010 11:38 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio lepiej. Zaczynamy szukać domu

magdaradek pisze:a duży ten grzybol?

no raczej :? oba uszyska łyse. Do tego special odmiana grzybowa pod brodą - w promocji :twisted:

Martuś, ja wiem, że grzyb to pikuś, tylko już naprawdę mam powyzej dziurek w nosie tego szczania, grzybobrania, lania się przez ręce, itd, a wszystko to w akompaniamencie ciszy. Kompletnej ciszy z niedzwoniących telefonów...

Georg-inia

Post » Pon lis 22, 2010 11:40 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio lepiej. Zaczynamy szukać domu

wiem Inguś :(

WarKotka

Post » Pon lis 22, 2010 11:41 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio lepiej. Zaczynamy szukać domu

taaaaaa........znam to z autopsji. I lanie......i grzybobranie.........i tę ciszę :?
Obrazek

magdaradek

Post » Pon lis 22, 2010 16:09 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio lepiej. Zaczynamy szukać domu

A co tu za czarne nastroje... :twisted:
Dobrze będzie :ok:
Uszy do góry :ok:
Te z grzybami i te bez :lol:
Mam nadzieję, że się z adopcjami wreszcie ruszyło :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pon lis 22, 2010 20:02 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio lepiej. Zaczynamy szukać domu

Franulku, jak sie ciesze, ze masz apetycik i że jest coraz lepiej :D :1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu:

:mrgreen:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon lis 22, 2010 20:26 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio lepiej. Zaczynamy szukać domu

Duszek686 pisze:Te z grzybami i te bez :lol:

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lis 23, 2010 1:41 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Georg-inia pisze:Franuś cosik chory :( właściwie nie potrafię stwierdzić co jest nie tak: je dużo i z apetytem, załatwia się normalnie, ale coś nie gra - za spokojny jest :( siedzi, bidka taka, przy piecu, z noskiem w glebie... testy FelV/FIV ujemne, krew pobrana do Laboklinu... wyniki we wtorek :(

EDIT: aaaaa, a niech się ujawni Ciocia, która Frania oglądała na filmiku i przyznała się do tego w piątek w lecznicy?...? :)

Uff, dobrze, że już Franiowi lepiej bo te zaległe strony jednym tchem przeczytałam
:ok: kciuki za zdrówko Ingi i Franka :piwa:

No to się ujawnię :mrgreen: (dopiero Twojego posta przeczytałam, muszę nadrobić spore zaległości na miau)

gyisha

Od: Wto sie 24, 2010 22:28

Post » Wto lis 23, 2010 8:18 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio lepiej. Zaczynamy szukać domu

Franek pęknie jak nic. Szamie w dzień, wstaje w nocy i je, co pare minut mu się przypomina, że może by coś zjadł :roll: TŻ mówi, że on się napycha po kokardę, czeka aż poziom nażarcia spadnie w żołądku chociaż milimetr i idzie dojeść. Kształt ma gruszki, ledwo się toczy. I beka. No ja się nie dziwię. Worek na chrupki :twisted: :D

Georg-inia

Post » Wto lis 23, 2010 8:39 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio żarłok szuka domu :)

i dobrze, niech je, mały jest, co mu będziecie żałować :D

WarKotka

Post » Wto lis 23, 2010 9:06 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio żarłok szuka domu :)

przecież był bardzo chudziutki.
przytył choć troszkę?
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]