UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 21, 2010 19:57 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

no tak, tak, wiem :) Napisałam w wątku wyżej, że prababcią Pucka była persica :D
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie lis 21, 2010 20:20 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Czy egzotyk czy nie, i tak pieknie wyglada. Bylam zdjecia obejrzec :-) A teraz zycze dobrej nocki.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Nie lis 21, 2010 21:56 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Najpiękniej na świecie :1luvu: Wzajemnie :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon lis 22, 2010 19:54 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Podaje Pucusiowi osłonowo Linex forte. Ranka wygląda dużo lepiej. W środę idziemy na kontrolę ale i tak pewnie nie dowiemy się o co kaman :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon lis 22, 2010 22:25 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Pewnie nie, ale probuj sama to wziac w reke i nie poddawaj sie. Jak widze, ze Lilly znowu zaczyna sobie rozlizywac, to pilnuje ja i glaskam to miejsce. Ostatnio mi sie tak udalo wlasnie "zagasic" ten pozar.
Spokojnej nocki Wam zycze.

SecretFire

Post » Pon lis 22, 2010 22:35 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

:1luvu:
Nasza głaszcząca miłość pokona wszystkie rany :D :kotek:
Na razie smaruję alantanem i podaję Linex.
Wzajemnie :D
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro lis 24, 2010 12:40 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Ojej, doczytałam o kłopotach Pucusia :(
Niestety nic nie umiem doradzić, ale kciuki największe na świecie zaciskam za poprawę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Justynko, ucałuj proszę Pucusia mocno, mocno :1luvu: :1luvu: :1luvu: Żeby się ładnie goiło :oops: :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lis 24, 2010 12:53 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

jak tam Pucolek? stracił trochę zainteresowanie rozlizywaniem? :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro lis 24, 2010 15:37 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Za zdrówko Pucusia! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lis 24, 2010 15:46 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Moze byc, ze na jakis czas przestanie lizac i potem znowu zacznie.

SecretFire

Post » Śro lis 24, 2010 21:23 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Puculek właśnie się wyspał przed nocną operą 8) Ostatnio daje nam nieźle popalić :twisted: Jak wstaję i go utulam i buziakuję to przestaje.. na minutę :twisted: Postanowiłam więc ignorować (może mu się znudzi). Nic z tego. Pucuś w ten sposób tylko się rozkręca i rozgrzewa struny głosowe :twisted: No mówię Wam jestem jak ZOMBIE :roll:
Poza tym (no dobra - z tym też) Puculek jest przekochany!
Ranka mu się ładnie zasuszyła, nie wylizuje jej sobie. Dzisiaj skończył antybiotyk, daje mu jeszcze Linex forte i smaruję Alantanem. Narazie nigdzie żadnej innej ranki nie ma i oby tak dalej. Ale Puculek jest pod baczna obserwacją 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro lis 24, 2010 22:24 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Obserwuj dalej. Teraz musi futerko znowu narosnac.

Tez takiego nocnego urzednika masz? 8O Emil jest taki maniak, ze mi z drzwi wejsciowych wyciaga uszczelke, ktora jest juz tak przemeczona i rozgryziona, ze mnie opiepsz czeka, jak sie wyprowadze. I to robi z takim namaszczeniem, ze slow brak. Slyszy sie to strasznie i glucho. Pomaga olejek chinski (eukalyptusowo - mietowy). Wysmaruje drzwi i na jedna noc mam spokuj.
Moze tez bys sprobowala ta karme RC calm, jak juz nic innego nie pomoze. Nocne koncerty moze przestana :-)

Dobranoc mimo to, bo ja sie zmywam.

SecretFire

Post » Śro lis 24, 2010 22:52 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

SecretFire pisze:Pomaga olejek chinski (eukalyptusowo - mietowy). Wysmaruje drzwi i na jedna noc mam spokuj.

Kochana zdrowie mi ta radą ratujesz! :1luvu:
To jest Nocny Pucuś a nie mamy serca nie pozwolić mu spać od 20 :kotek: Jak go budzę to robi rozciągulka, słodką minkę i O! Masz! Teraz już się wyspał i zbiera siły aktualnie podążając krok w krok za Kacpusią :twisted: A Kacpusia go specjalnie gubi i specjalnie chodzi na paluszkach! Wiecie, że Pusia już specjalnie nie wydaje miauków jak w pobliżu jest Puc, żeby jej nie wyczaił :ryk: A normalnie jest bardzo rozmiaukana.
To jest cudowne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Czw lis 25, 2010 9:43 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Dzien dobry :-)

Takie rozgadane futerka ja tez uwielbiam, ale nie w nocy jak ja chce spac. One mialy caly dzien do spania, ja nie. :evil:
Dziamoli, jak by ktos jej skore obciagal :ryk:
Niektore koty tez nie lubia cytrusowych zapachow. Emil nie. Najlepiej go od drzwi wlasnie ten olejek odgania. Tylko szkoda, ze sie ulatnia. Nie raz przykleje kawal filzu i ten faszeruje tak, to nie splywa tez na dol.
Moze by cos pomoglo, jak wieczorem malutka poduszeczke, taka 10 x 10 cm, nasaczysz kroplami waleriana i pojdziesz spac. On bedzie mial na jakis czas zajecie a Ty sen.

SecretFire

Post » Czw lis 25, 2010 11:21 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

To prawda. Pucisia uwielbiam za całokształt ale to nocne miauczenie to rysa na jego charakterze ;)
Spróbuję tego olejku (hehe dzisiaj nawet mi się śnił, tak mnie ta informacja przejęła :ryk: No i to znak na to, że chwilę spałam).
Może jeszcze jakieś pomysły na Nocnego Pucusia?
SecretFire jak dobrze, że ktoś ma jeszcze taki problem. Możemy stworzyć kółko wzajemnego wspierania ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

[poprzednia][następna]