Niesprawna Tenia['] - to już pół roku:(((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 22, 2010 0:02 Re: Niesprawna Tenia - Mamy z nocy pikne siooo, czyściutkie:))

Anuś, zawsze wiedziałam, że jesteś Aniołem, tylko zawsze jak przyjeżdżam, to gdzieś skrzydełka chowasz ;)
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon lis 22, 2010 7:24 Re: Niesprawna Tenia - Mamy z nocy pikne siooo, czyściutkie:))

Więcej kłopotów mam ze schowaniem rogów, muszę porządnie upychać :twisted:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Pon lis 22, 2010 8:25 Re: Niesprawna Tenia - Mamy z nocy pikne siooo, czyściutkie:))

Rogi, eee tam, to nic nie znaczący szkopuł ;)
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon lis 22, 2010 19:32 Re: Niesprawna Tenia - Mamy z nocy pikne siooo, czyściutkie:))

Mamy kolejny problem. Po Urinary kupale Teni twarde jak kamienie, ledwo po odrobinie gubi. Optymalne miała po Sanabelle, było super. Ale przy takiej ilości piachu Urinary konieczne. Z kolei strach coś podać na to zatwardzenie, żeby znowu nie pojawiło się dla odmainy rozwolnienie, które dla ledwo gojącej się pupki byłoby zabójcze.
Ech... wciąż coś.
Jutro dzwonię do weta, może coś doradzi.

Anka

Post » Pon lis 22, 2010 19:41 Re: Niesprawna Tenia - jak nie jeden problem to drugi, ech...

Aniu-RCFibre działa doskonale,ale jest droga,polecam ColonC-tani i skuteczny!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lis 22, 2010 19:46 Re: Niesprawna Tenia - jak nie jeden problem to drugi, ech...

Ona RCFibre to karma jak rozumiem? A ona musi dostawać RC Urinary na te kryształy.

Anka

Post » Pon lis 22, 2010 19:50 Re: Niesprawna Tenia - jak nie jeden problem to drugi, ech...

Ja wiem Aniu,ale musi też mieć normalne kupy
Colon to czysty błonnik,RCFibre właśnie ten składnik zawiera.Można go w śmietance podawać.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon lis 22, 2010 19:54 Re: Niesprawna Tenia - jak nie jeden problem to drugi, ech...

No to chyba jutro Colon zakupię. Będzie jadła Urinary, i tylko odrobinę smietanki z tym Colonem.
Bo ona musi mieć normalne kupy, ale musi też mieć rozpuszczone kryształy, które ranią jej pęcherz.

Anka

Post » Pon lis 22, 2010 19:58 Re: Niesprawna Tenia - jak nie jeden problem to drugi, ech...

Znam temat Aniu-mój Ptys ma kryształy :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon lis 22, 2010 20:06 Re: Niesprawna Tenia - jak nie jeden problem to drugi, ech...

Kochana Teniu Eustaszek trzyma cały czas łapeczki zaciśnięte , nawet jak go masuje ...
Ja tez si dołączam to twierdzenia że Aniu jesteś aniołem :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon lis 22, 2010 20:10 Re: Niesprawna Tenia - jak nie jeden problem to drugi, ech...

Justa&Zwierzaki pisze:Kochana Teniu Eustaszek trzyma cały czas łapeczki zaciśnięte , nawet jak go masuje ...
Ja tez si dołączam to twierdzenia że Aniu jesteś aniołem :lol: :lol: :lol:

Przyganiała motyka gracy :lol: :lol: :lol:
Tenia dziękuje za kciuki i trzyma za Eustaszka.

Anka

Post » Wto lis 23, 2010 8:00 Re: Niesprawna Tenia - jak nie jeden problem to drugi, ech...

Anka pisze:No to chyba jutro Colon zakupię. Będzie jadła Urinary, i tylko odrobinę smietanki z tym Colonem.
Bo ona musi mieć normalne kupy, ale musi też mieć rozpuszczone kryształy, które ranią jej pęcherz.

Saszetki Urinary. Bodzio wciąga z powodzeniem. To to samo co chruptasy ale na mokro. Kryształy trzeba rozpuścić bo inaczej się zatka i będzie kolejny problem. Spróbuj Aniu, może będzie lepiej z kupalem :)

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Wto lis 23, 2010 8:21 Re: Niesprawna Tenia - jak nie jeden problem to drugi, ech...

Też polecam Colon C, mam z nim dobre doświadczenia.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto lis 23, 2010 8:46 Re: Niesprawna Tenia - jak nie jeden problem to drugi, ech...

Colon ułatwia wypróżnianie, ale mam nadzieję, że nie rozwalnia?
Saszetek może irrecjonalnie, ale boję się mimo wszystko. Po Gourmecikach miała rozwolnienie że hej. A z jej pupcią ona nie ma prawa mieć rozwolnienia, bo to kolejne nadkażenia.

Aha, od paru dni dodatkowo poza maściami zaleconymi przez weta stosuję (też za widzą weta) olejek z dziurawca. Działa świetnie, zwłaszcza w ten sposób, że rozmiękcza strupy. Po czyszczeniu zostały jej jeszcze dwa spore, które powinny były odpaść, ale wtedy za mocno siedziały żeby je przemocą zdzierać. Teraz ślicznie miękną i same odchodzą.

Tenia w tej chwili w pieluszce śpi na tapczanie. Ospła trochę, ale to wszystkie koty dzisiaj tak mają, to na pewno pogoda. bo cisza, spokój i powszechna drzemka po śniadanku.

Anka

Post » Wto lis 23, 2010 9:17 Re: Niesprawna Tenia - jak nie jeden problem to drugi, ech...

Anka pisze:Colon ułatwia wypróżnianie, ale mam nadzieję, że nie rozwalnia?

Nie rozwalnia, on tylko poprawia perystaltykę jelit.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[poprzednia][następna]