Łatek i Marcelek, KiS 6 Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 22, 2010 18:37 Re: KiS 6

trawa11 pisze:
maciejowa pisze:
trawa11 pisze:
Oj , moje dziecie ma całe pudło tych niespodzianek, schowal sla swego potomka :mrgreen:
ale czy tam kot jest :roll: , no sama nie wiem :ryk:

Ja też zbierałam. Wyrzuciłam w końcu wszystko, bo się pomieszanie z poplątaniem zrobiło. Zostawiłam im tylko serię z duszkami, kretami i czymś tam jeszcze. No a teraz zbierają od nowa :roll:

sama bym się tym pobawiła :oops:

Tymi pierdołami to nie, ale za to pobawiłabym się innym zabawkami moich dzieci :oops:

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Pon lis 22, 2010 18:38 Re: KiS 6

Ciepła pisze:
ojej takie duze dziewcynki i by sie pobawily jajcami :mrgreen: :ok:

:ryk: :ryk: :ryk:

maciejowa

Post » Pon lis 22, 2010 18:38 Re: KiS 6

maciejowa pisze:
Ciepła pisze:
lo matuchno ale siem tu ciesa na nas widok 8O :1luvu:

Oczywiście, że się cieszą :mrgreen: :1luvu:

bardzo sie ciesze,ze tu sie ciesza haha :mrgreen: :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pon lis 22, 2010 18:41 Re: KiS 6

Ciepła pisze:
maciejowa pisze:
Ciepła pisze:
lo matuchno ale siem tu ciesa na nas widok 8O :1luvu:

Oczywiście, że się cieszą :mrgreen: :1luvu:

bardzo sie ciesze,ze tu sie ciesza haha :mrgreen: :ryk:

My sie też cieszymy, że się cieszysz, że się cieszymy :ryk:
Idę serdelka ugotować i zjeść, bo wzięłam dzisiaj Hydro i boję się, że jak zacznę kolację robić za chwilkę, to padnę w locie :roll: :lol:

maciejowa

Post » Pon lis 22, 2010 18:47 Re: KiS 6

maciejowa pisze:Tymi pierdołami to nie, ale za to pobawiłabym się innym zabawkami moich dzieci :oops:

A jakie teraz sa modne zabawki?
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon lis 22, 2010 18:48 Re: KiS 6

maciejowa pisze:Idę serdelka ugotować i zjeść, bo wzięłam dzisiaj Hydro i boję się, że jak zacznę kolację robić za chwilkę, to padnę w locie :roll: :lol:

no , jak sie najesz , to napewno :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Pon lis 22, 2010 19:06 Re: KiS 6

a ja zrobilam ciasto :mrgreen:
a na obiad byly domowe hot-dogi :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Pon lis 22, 2010 19:08 Re: KiS 6

Ciepła pisze:a ja zrobilam ciasto :mrgreen:

ciasto 8O
a dlaczego nie ma w Twoim wącie 8O :twisted:
Obrazek

Danusia

Post » Pon lis 22, 2010 19:10 Re: KiS 6

trawa11 pisze:
maciejowa pisze:Tymi pierdołami to nie, ale za to pobawiłabym się innym zabawkami moich dzieci :oops:

A jakie teraz sa modne zabawki?

Teraz to są modne mechaniczne, albo udające prawdziwe, albo takie, że czasem mi gały na wierzch wychodzą i nie chcą się schować. Moje dzieci mają takie kostki od mojej mamy, w których żyje sobie ludzik. Żaden wypasiony. Czarny ludzik z kulką zamiast głowy i z rączkami i nóżkami z patyczków. No i ten ludzik żyje sobie w tej kostce, gra sobie w piłkę, albo medytuje... Zależy co mu się chce. Ale jak te dwie kostki się złączy ze sobą, to ludziki nagle zaczynają się bawić w dwójkę, np przerzucają piłkę do siebie z jednej kostki do drugiej, a nawet się w tych kostkach odwiedzają, biją itp. Mogę się gapić w to godzinami :mrgreen:
O widzę, że i u nas już się pojawiły :mrgreen: http://sklep.trendz.pl/wiat-sze-cian-w- ... -pr-192-26

maciejowa

trawa11 pisze:

ciasto 8O

Mniamu, mniamu :mrgreen:

maciejowa

trawa11 pisze:

ciasto 8O

bo jest jeszcze w lodowce :mrgreen:
narazie jeszcze go nie otwieralam :mrgreen:

Obrazek

Ciepła

Post » Pon lis 22, 2010 19:11 Re: KiS 6

maciejowa pisze:Moje dzieci mają takie kostki od mojej mamy, w których żyje sobie ludzik. Żaden wypasiony. Czarny ludzik z kulką zamiast głowy i z rączkami i nóżkami z patyczków. No i ten ludzik żyje sobie w tej kostce, gra sobie w piłkę, albo medytuje... Zależy co mu się chce. Ale jak te dwie kostki się złączy ze sobą, to ludziki nagle zaczynają się bawić w dwójkę, np przerzucają piłkę do siebie z jednej kostki do drugiej, a nawet się w tych kostkach odwiedzają, biją itp. Mogę się gapić w to godzinami :mrgreen:
O widzę, że i u nas już się pojawiły :mrgreen: http://sklep.trendz.pl/wiat-sze-cian-w- ... -pr-192-26

Ło ludzie 8O

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon lis 22, 2010 19:13 Re: KiS 6

maciejowa pisze:Teraz to są modne mechaniczne, albo udające prawdziwe, albo takie, że czasem mi gały na wierzch wychodzą i nie chcą się schować. Moje dzieci mają takie kostki od mojej mamy, w których żyje sobie ludzik. Żaden wypasiony. Czarny ludzik z kulką zamiast głowy i z rączkami i nóżkami z patyczków. No i ten ludzik żyje sobie w tej kostce, gra sobie w piłkę, albo medytuje... Zależy co mu się chce. Ale jak te dwie kostki się złączy ze sobą, to ludziki nagle zaczynają się bawić w dwójkę, np przerzucają piłkę do siebie z jednej kostki do drugiej, a nawet się w tych kostkach odwiedzają, biją itp. Mogę się gapić w to godzinami :mrgreen:

o kurcze 8O
nawet bym nie wiedziała , jak się tym bawic :oops:
Obrazek

Danusia

Post » Pon lis 22, 2010 19:13 Re: KiS 6

jozefina1970 pisze:
maciejowa pisze:Moje dzieci mają takie kostki od mojej mamy, w których żyje sobie ludzik. Żaden wypasiony. Czarny ludzik z kulką zamiast głowy i z rączkami i nóżkami z patyczków. No i ten ludzik żyje sobie w tej kostce, gra sobie w piłkę, albo medytuje... Zależy co mu się chce. Ale jak te dwie kostki się złączy ze sobą, to ludziki nagle zaczynają się bawić w dwójkę, np przerzucają piłkę do siebie z jednej kostki do drugiej, a nawet się w tych kostkach odwiedzają, biją itp. Mogę się gapić w to godzinami :mrgreen:

Ło ludzie 8O

No właśnie... :ryk:

maciejowa

Post » Pon lis 22, 2010 19:14 Re: KiS 6

trawa11 pisze:
maciejowa pisze:Teraz to są modne mechaniczne, albo udające prawdziwe, albo takie, że czasem mi gały na wierzch wychodzą i nie chcą się schować. Moje dzieci mają takie kostki od mojej mamy, w których żyje sobie ludzik. Żaden wypasiony. Czarny ludzik z kulką zamiast głowy i z rączkami i nóżkami z patyczków. No i ten ludzik żyje sobie w tej kostce, gra sobie w piłkę, albo medytuje... Zależy co mu się chce. Ale jak te dwie kostki się złączy ze sobą, to ludziki nagle zaczynają się bawić w dwójkę, np przerzucają piłkę do siebie z jednej kostki do drugiej, a nawet się w tych kostkach odwiedzają, biją itp. Mogę się gapić w to godzinami :mrgreen:

o kurcze 8O
nawet bym nie wiedziała , jak się tym bawic :oops:

My mamy tylko dwie kostki, ale jak się ma więcej, to dopiero jest zabawa! Skoro ja mogę obserwowac dwa ludziki godzinami, to co jak się ma tych kostek ze 20!

maciejowa

[poprzednia][następna]