Doczytam zaraz szybciutko. Obiecuję. Może kiedyś osobiście przeproszę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Georg-inia pisze:jak tanio i w miarę bezboleśnie uśmiercić kota?
Podobno dymniaki trudne do utłuczenia som...
Georg-inia pisze:Marcelibu pisze:Georg-inia pisze:jak tanio i w miarę bezboleśnie uśmiercić kota?
Podobno dymniaki trudne do utłuczenia som...
się poświęcę i przyłożę do tej pracy![]()
Nie rozumiem kotów. Jak Miriam wchodzi normalnie, drzwiami, i leci do miski, to Georg ma ją w nosie. Ale jak przychodzi rano na parapet okienny, z zewnątrz i siedzi po drugiej stronie szyby to mam wrażenie, że za którymś razem okno pójdzie w diabły: Georg wali w szybę, skacze, drze mordę... A ona cwana jest, nawet nie drgnie, patrzy na niego jak na matoła, czym doprowadza dymniaka do jeszcze większej furii.
chyba zacznę mu jednak współczuć...
ooo, Sunshine
sunshine pisze:Właśnie uporałam się z małymi zaległościami w pracy(oj, to forum, szefowa odetnie mi dostep do netu niedługo)
sunshine pisze:Mam nadzieję, ze do odciecia netu nie dojdzie. Moja praca taka, że musiałabym narobić duuużych zaległości, by szefowa zauważyła. Ale ostatnio tyle kotów mi łazi po głowie, że zapominam o telefonach do pacjentów, instytucji, poradni
magdaradek pisze:Inga super!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ale czy nie powinno być "Kot u lekarza weterynarii" a nie u weterynarza? jeśli się czepiam, to sorry
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 249 gości