Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Brambor -zapalenie nerek (?) :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 21, 2010 22:32 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foty by tajdzi s76

xandra pisze:jeszcze może kurze łapki? :P

Jako fundament do chatki, w której zamieszka Bimboła? Spoko :D
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon lis 22, 2010 10:43 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foty by tajdzi s76

tajdzi pisze:Obrazek

Obrazek

który kotek jest który? ;)

no i znowu wisi :evil:

Ziutek ten pierwszy? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Pon lis 22, 2010 13:30 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foty by tajdzi s76

Maryla pisze:
tajdzi pisze:Obrazek

Obrazek

który kotek jest który? ;)

no i znowu wisi :evil:

Ziutek ten pierwszy? :roll:

Wisi? 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon lis 22, 2010 15:11 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foty by tajdzi s76

wiszenie dotyczyło programu do przesyłania zdjęć, nie kotów ;)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pon lis 22, 2010 17:32 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foty by tajdzi s76

tajdzi pisze:wiszenie dotyczyło programu do przesyłania zdjęć, nie kotów ;)

No przecież wiem... tylko taka fajna zbitka postów powstała... :lol:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lis 28, 2010 21:01 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foty by tajdzi s76

Zawsze gdy oglądałam w sklepie różnego rodzaju budki dla kotów, myślałam sobie: jak fajnie byłoby kupić coś takiego, na pewno by im sopodobało. Jednak nigdy nie kupiłam czegoś takiego, bo zawsze były ważniejsze wydatki :oops: Kupiłam tylko namiot i tunel z IKEA, które lubią latać po całym mieszkaniu (dziwne, w instrukcji obsługi nie było nic napisane o tym, że lubią się przemieszczać :twisted: ).
Teraz wiem, że była to słuszna droga. Kartonowe pudełka to jest to. Im mniejsze tym lepsze :lol: Jeszcze rok temu strałam się przynosić do domu takie większe. To był błąd. Najpierw pudełko po pomidorach zostało porzucone na rzecz pudełka po Żubrówce, teraz furorę robi pudełko po Czystej Żołądkowej Gorzkiej. Podełko po Czystej Żołądkowej jest absolutną rewelacją od dnia gdy je przyniosłam do domu.

Pudełko po Czystej Żołądkowej jest okupowane głównie przez Misiaczka i Rózię
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Nawet jak jest zajęte to warto chociaż się ułożyć obok. Zakochana para Jacek i Barbara :wink:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

A tutaj całkowice zapomniany przez brata Gumiś, samotny i smutny w pudełku po Żubrówce :( Jak widać pudełko jest już bardziej owalne niż prostokątne ;) Po prawej stronie zapomniane pudełko po pomidorach.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Nie lis 28, 2010 22:55 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. FOTY, foty, foty....

No pięknie :roll: Koty w kartonowych pudełkach trzyma :roll:
:mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie lis 28, 2010 22:59 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. FOTY, foty, foty....

Wielbłądzio pisze:No pięknie :roll: Koty w kartonowych pudełkach trzyma :roll:

Nie zauwazyłaś prawdziwego smaczku:
genowefa pisze: Im mniejsze tym lepsze
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pon lis 29, 2010 9:54 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. FOTY, foty, foty....

biedne koteczki w kartonach muszą żyć :(

U nas podobny karton, po soku porzeczkowym, wczoraj okupowała Lonia
Ale u nas karton w dwie godziny zamieniany jest w stosik konfetti ;) więc raczej nie trzymam takich w domu ;)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pon lis 29, 2010 10:17 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. FOTY, foty, foty....

u mnie od tygodnia w przedpokoju stoi nowy transporter. Jeszcze nie złożony, nie rozpakowany, kolejki są by na nim spać :lol:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon lis 29, 2010 10:23 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. FOTY, foty, foty....

tajdzi pisze:Ale u nas karton w dwie godziny zamieniany jest w stosik konfetti ;) więc raczej nie trzymam takich w domu ;)

U mnie tak samo, Maciek jest żywą niszczarką do tektury.
Ale czasami nawet on nie nadąża pociąć jakiegoś pudła, bo Lili zdąży pierwszy je obszczać (obojętnie, czy od środka, od góry czy po bokach - jak tylko się da) :twisted: :twisted: :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lis 30, 2010 22:19 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. FOTY, foty, foty....

Pela kiedyś namiętnie cięła tekturowe pudełka, ale od jakiegoś czasu już tego nie robi :) Trochę gryzą te pudelka, ale nie ma tragedii ;)
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Sob gru 04, 2010 20:15 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foty by tajdzi s76

genowefa pisze: Najpierw pudełko po pomidorach zostało porzucone na rzecz pudełka po Żubrówce, teraz furorę robi pudełko po Czystej Żołądkowej Gorzkiej. Podełko po Czystej Żołądkowej jest absolutną rewelacją od dnia gdy je przyniosłam do domu.

Ale była imprezka :piwa: , tyle pudełek zostało :mrgreen:
Paluszek

Post » Sob gru 04, 2010 22:57 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foty by tajdzi s76

Paluszek pisze:
genowefa pisze: Najpierw pudełko po pomidorach zostało porzucone na rzecz pudełka po Żubrówce, teraz furorę robi pudełko po Czystej Żołądkowej Gorzkiej. Podełko po Czystej Żołądkowej jest absolutną rewelacją od dnia gdy je przyniosłam do domu.

Ale była imprezka :piwa: , tyle pudełek zostało :mrgreen:

Jak sama widzisz jest czego żałować. Ale nic straconego, zapraszam, jestem w stanie zorganizować więcej pudełek :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pon gru 06, 2010 21:24 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. FOTY, foty, foty....

Moje też lubią pudełka ale u mnie jak dotychczas chodziły głównie po mleku. Teraz dzieci się wyprowadziły to możemy poszaleć :piwa:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

[poprzednia][następna]