Teraz się śmieje, ale wtedy nie było do śmiechu!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najmysia pisze:Potem jak ją Adam zobaczył to nawet podejść nie chciał bez głupiego jasia w łapie
najmysia pisze:magdaradek pisze:najmysia pisze:Szura żre wetów nas, zadaje rany szarpane i demoluje
nasza Ewa?????????![]()
![]()
![]()
![]()
moja mama tylko troszkę, bardziej Szura kotka
kiche_wilczyca pisze:najmysia pisze:Potem jak ją Adam zobaczył to nawet podejść nie chciał bez głupiego jasia w łapie
Do Szury czy do Ewy, bo sie już gubię![]()
![]()
Marta, okropna jesteśkiche_wilczyca pisze:najmysia pisze:Potem jak ją Adam zobaczył to nawet podejść nie chciał bez głupiego jasia w łapie
![]()
najmysia pisze:Marta, okropna jesteśkiche_wilczyca pisze:najmysia pisze:Potem jak ją Adam zobaczył to nawet podejść nie chciał bez głupiego jasia w łapie
![]()
![]()
![]()
najmysia pisze:tyłek ma tłusty jak moja Mysia, kocham takie![]()
Marta, nie pogonią nas tu za takie wielkie zdjęcia?
a, a ja wtedy wstawiłam 800x600, więc trochę limit przekroczyłamkiche_wilczyca pisze:najmysia pisze:tyłek ma tłusty jak moja Mysia, kocham takie![]()
Marta, nie pogonią nas tu za takie wielkie zdjęcia?
Ona już nie ma takiego wielkiego tyłka, udało się odchudzić
Staram sie wstawiać nie większe niż 640 na coś tam - jak patrzyłam w regulaminie to mieszczę się w normie, jeszcze nikt się mnie nie czepną
Satyr77 pisze:Wy tu gadu gadu o gadach a w tym czasie Ksieżniczka była u weta. Dzielnie dziewczynka się broniła, ale w końcu skapitulowała i dała sobie krwi utoczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan i 25 gości