Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
anulka111 pisze:Kikee pisze:where pisze:Podczas Best in Show III kategorii wyniesiono nam spod klatki transporter dla kotów. Przyznam, że p ile jestem w stanie zrozumieć motyw kradzieży (transportery Camon nie należą do tanich), to pozostawienie kotów bez możliwości bezpiecznego dowiezienia do domu jest nie do pomyślenia.
Robert Urbaniak
W zeszłym roku w Poznaniu ukradziono MCO z klatki podczas nieobecności właściciela
![]()
Basia_D pisze:Kikee,
to jest oszczerstwo![]()
Na szczescie zacytowalam, zostanie, nie zginie.
O-l-g-a pisze:Ja nie winilabym za kradzieże organizatora.
Przecież nie postawi przy każdej klatce ochroniarzy.
Kota wyjąć z klatki łatwo, jeśli jest BIS cześć wystawców go ogląda, cześć odbiera dyplomy, cześć się pakuje. Robi się zamieszanie i w sumie tylko najbliżsi sąsiedzi mogą zwrócić uwagę, ze to przecież nie właściciel .
Cameo pisze:Basia_D pisze:Kikee,
to jest oszczerstwo![]()
Na szczescie zacytowalam, zostanie, nie zginie.
Możesz cytować...
viewtopic.php?f=10&t=81050&hilit=pozna%C5%84&start=135
kawaler pisze:nie dziwi mnie to, że cokolwiek gineło... . Organizatorzy tak dalece oszczędzali na wystawie, że nie tylko nie zadbali o profesjonalną ochronę wystawy (jak w poprzednich latach bywało)
kawaler pisze:... ale posuneli się dalej, że nie zagwarantowali krzeseł dla wystawców, którzy ponosili nie małe koszty tejże wystawy! Nie było także stołów przy których można by było np. wypić kawę, zjeść posiłek... Tłumaczenie organizatorów, że informacja tutaj była na forum - jest śmieszna! NIe mam obowiązku przeglądania tych informacji (na forum) .... Nie po to podają wystawcy na zgłoszeniach swój mail, nr telefonu! Uważam to za brak profesjonalizmu, że nie powiadomiono m. in. mnie i inne osoby (wystawców), że nie będzie np. krzeseł lub o innych niedogodnościach związanych z wystawą.
damian1975 pisze:Witam
Pewnie wszystkich Wystawców zaskoczył w niedziele pan w zielonej kamizelce z kasą fiskalną, który pobierał opłaty za wjazd na teren targów- 10PLN !Dobrze, że biletu nie kazali kupić
Użytkownicy przeglądający ten dział: SMK1 i 7 gości