Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 21, 2010 22:06 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk w DT u Smarti :-)

jozefina1970 pisze:Dziewczyny, wysłałam rano parę groszy Izie, żeby wysłała dla Promysia, ale mało tego było, jakbyście potrzebowały to coś jeszcze wyskrobię tylko dajcie nr. konta, będzie wtedy prędzej, niżbym miała do Izy posyłać a ona potem do Was
:cry:

konto masz w pw
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lis 21, 2010 22:07 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk w DT u Smarti :-)

Boże! Dzięki Bogu jest z Wami! Uda się!!!! NO MUSI SIĘ UDAĆ NOOOOOO!!!!!!!!!!! Cholera no!
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie lis 21, 2010 22:27 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk w DT u Smarti :-)

jestem :(
Promyś zostal w klinice ,ma podawaną krew.

Przepraszam ,ale musiałam samodzielnie podjąć decyzje o tej krwi bo wetka jasno mi powiedziała ze bez tego Promyś ma bardzo małe szanse,bo stracił dużo krwi.
w ogóle to do kliniki pędziłam jak szalona bo on mi się w drodze zaczął ksztusić krwią,az pryskała na siedzenia,w klinice też kapało biduli z pysia i podłoga i ściany upaprane bo on się tą krwią ksztusił.
To była świeża krew z takimi glutami-skrzepami.
Do Erin dzwoniłam z 10razy ale nie odbiera,napisałam też alarmującego smsa-pewnie gdzieś rzuciła tel-rozmawiałysmy ze dwia godz wczesniej i mówiłam jej,zgodnie z prawdą ,że Promyś czuje się swietnie.Potem jeszcze mój mąż był się z nim miziać i Promyś miał świetny humorek i buczał jak najęty.
Jeśli przeżyje,a innej opcji nie biorę pod uwagę,to całe szczęscie ze poszłam mu te fotki zrobic bo kto wie co by bylo gdybym poszła do niego np dwie godz. póżniej :cry: :cry:

wetka mi to wszystko dokładnie tłumaczyła,ale nie wszystko spamiętalam.
Powiedziała też że to może być krwiak np. po kopnięciu jakiś czas wcześniej,który teraz pękł.
Mówiła że tego nabitego brzusia i powiększonych kolankowych węzłow chłonnych w tylnych nóziach można było wczoraj nie wyczuc(wczoraj ok 15-tej Promysia badał moj wet ale nie dam sobie głowy uciąć że macał węzly chłonne-swoją drogą powinien był ale wiem to dopiero dziś..)

Ogólnie to jest to jakaś duż masa w zołądku "niewyodrębniona ze ściany żołądka".
czyli może byc guz,krwiak,wrzód,ewent ciało obce.
To ze płucka i inne narządy ma czyste podobno może dawać nadzieję że to nie nowotwor.
Jak wychodziłam to nie było wyników biochemii więc nie wiadomo czy nie zostal poddtruty.

a,no i ponieważ krew była bez natychmiastowych testow zgodności grupy(elisa) to zapłaciłam za nią 290zł. Próbę zgodności przywiezionej krwi odwirowując surowicę ,z krwią Promysia, robili już w klinice jak tylko a przywiozłam.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie lis 21, 2010 22:44 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk w DT u Smarti :-)

Promyczku kochanie... bądź silny... Smarti... :( Trzymaj się :|
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Nie lis 21, 2010 23:00 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk w DT u Smarti :-)

Rozmawiałam z Iwonką :cry:
Prosimy o trzymanie kciuków za Promysia :(

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lis 21, 2010 23:04 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk w DT u Smarti :-)

Trzymam... tak mocne jak tylko mogę... Dzisiaj chyba nie zasnę...
Promysiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Nie lis 21, 2010 23:06 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk w DT u Smarti :-)

jejuniu !!!!!!!!!!!!!!! Promysiu ... trzymam wiekie kciuki za zdrowie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie lis 21, 2010 23:08 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk w DT u Smarti :-)

Jakis koszmar!! Oby tylko dał radę, nie wykrwawił się, przyjął krew... Cudaczku kochany, mysle o Tobie ciepło.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon lis 22, 2010 0:02 Re: Piękny czarny Promyk ... krwotok ... prosimy o kciuki :(

Promyś ma wysoką temperaturę i nie może narazie dostać krwi.
Iwonka mi powiedziała, że wetka stara się zbić gorączkę, ale narazie nie wychodzi :cry:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 22, 2010 0:07 Re: Piękny czarny Promyk ... krwotok ... prosimy o kciuki :(

Nie chce się wierzyć... Dlaczego :( ?
Promysiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon lis 22, 2010 0:09 Re: [Białystok] Piękny czarny Promyk w DT u Smarti :-)

dzwoniłam do kliniki.
cały czas nie mogą mu podać krwi,bo dostał temp.ma teraz 42'C i starają mu się zbić temp wszelkimi sposobami ale dopóki nie zbiją to krwi nie podadzą.
Promyś się zaczął wybudzać,to wet mu dała znowu znieczulacz.
Ma zimną lewatywę,zimną kroplówkę zimne oklady.
mam dzwonić za dwie godz.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon lis 22, 2010 0:11 Re: Piękny czarny Promyk ... krwotok ... prosimy o kciuki :(

wetka mowi że to może być spowodowane zatruciem lub problemami neurologicznymi w osr. ukł nerwowym.

smarti

Post » Pon lis 22, 2010 0:11 Re: Piękny czarny Promyk ... krwotok ... prosimy o kciuki :(

Promyczku....daj nam promyk nadziei.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon lis 22, 2010 0:13 Re: Piękny czarny Promyk ... krwotok ... prosimy o kciuki :(

Kciuki mocne, najmocniejsze :ok:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon lis 22, 2010 0:14 Re: Piękny czarny Promyk ... krwotok ... prosimy o kciuki :(

jedno co wiem to to że Promysia dotąd nic nie boli a nawet jak wetka go badała już po krwotoku to nie mogła nic uslyszeć bo tak głośno buczał...
dopiero jak usnął od oglupiacza to mogła go porządnie osłuchać.
teraz leży spokojnie i już krew mu nie leci tylko ta temperatura nie chce spadać a taka wys.temp uszkadza komórki mózgowe.
Ostatnio edytowano Pon lis 22, 2010 0:20 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

[poprzednia][następna]