Ciastek, Całusek i Mia. Moje TryKoty!Najnowsze zdj.str.96 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 18, 2010 16:42 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Ja uwielbiam spaghetti aglio, olio e pepperoncino :) Dzisiaj zrobiłam, a czosnku tam daję zawsze bardzo dużo... W ogóle dużo czosnku używam :)

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Czw lis 18, 2010 16:44 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

To i chorobę przegnasz :P Duuużo zdrówka :1luvu:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Czw lis 18, 2010 18:48 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Ela bardzo chciała kocurka ale z drugiej strony mówi ze ja na tego kociaka patrzy o się nie zastanawia czy to kot czy kotka :) po prostu go kocha :) chciała kocurka ze względu na to że ma kotkę a słyszała ze lepiej się dogadują mieszane pary, no ale Manhattan i Lavie są tak bardzo za sobą że teria prysła :D i wszyscy są szczęśliwi :D

zdrówka dla wszystkich!
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Pt lis 19, 2010 12:23 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Berka długo prychała na nowoprzybyłą Migotkę, a teraz takie harce odstawiają, że głowa boli :mrgreen: A jak ładnie śpią przytulone do siebie i robią sobie wzajemnie toaletę :) I mam wrażenie, że Tigerek czuje się trochę odstawiony na bok, bo wcześniej to on odstawiał harce z Berką :? Próbuje się bawić z Migotką, ale ona się troche boi tego wielkiego kocura, niby go zaczepia, gania się z nim, a potem ucieka z piskiem i prycha na niego :roll: Biedny Tigerek nie ma z kim się ganiać,bo Berka woli z Migotką, a Migotka niby chce z nim ale się boi :( Przydałby się kolega dla Tigerka, ale mężu mówi stanowcze NIE na 4tego, bo i tak przy trzech już jest ciężko finansowo :( Ech te pieniądze...niby szczęścia nie dają...a dupa tam nie dają :evil:

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Pt lis 19, 2010 12:30 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

U nas było podobnie :lol: W końcu mamy czwartego kota, Erwinka co by Hans nie zamęczył Elzy. Kotka mu matkowała, a on na nią napdał, gryzł. I mamy teraz całkiem spore stado :wink:
Weihaiwej, jak zdrowie?

sunshine

Post » Pt lis 19, 2010 12:37 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Ja tutaj muszę przycupnąć, bo koty śliczniutkie :oops:
Mrusielda też Was pozdrawia :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie lis 21, 2010 19:02 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

No, ja ciebie pytałam o zdrowie, bo ostatnio coś narzekałaś, a ty się nie śpieszysz, co by mnie uspokoić :( Kuracja czosnkowa i pieprzem pomaga?

sunshine

Post » Nie lis 21, 2010 19:09 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

:oops: Już śpieszę to naprawić sunshine! Dalej się kiepsko czuję :( Boli mnie gardło i energii brak. Do tego miałam weekend w podróży i teraz dochodzę do siebie...

Może wraz z poniedziałkiem przyjdzie nowa energia i zasypię Was zdjęciami :D

Weihaiwej

Post » Nie lis 21, 2010 19:13 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Oj, biedaku. Tak coś podejrzewałam. Z mojego doświadczenia wynika, że jak znajomi się nie odzywają to albo ich choroba rozkłada albo w życiu coś sie nie układa.
To ja przycupnę i poczekam z :ok: :ok: :ok: na poniedziałek.

sunshine

Post » Nie lis 21, 2010 21:21 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

sunshine pisze:Oj, biedaku. Tak coś podejrzewałam. Z mojego doświadczenia wynika, że jak znajomi się nie odzywają to albo ich choroba rozkłada albo w życiu coś sie nie układa.
To ja przycupnę i poczekam z :ok: :ok: :ok: na poniedziałek.

Dziękuję bardzo za dobre myśli! :) Muszę się sprężyć, ale może jeszcze dzisiaj poleniuchuję z kotami :kotek:
Jozefina1970, bardzo miło Cię tu gościć - zapraszam częściej :)

Sunshine, pędzę sprawdzić co z zagadką u Ciebie, ale najpierw wstawię jeszcze jedno zdjęcie... Jak myślicie, co to za kot?
Obrazek

Odpowiedź można znaleźć na blogu :)

Weihaiwej

Post » Nie lis 21, 2010 21:29 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Agata! piękny jest Twój blog! masz dziewczyno talent! uściski! :cat3:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Nie lis 21, 2010 21:37 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

isollde pisze:Agata! piękny jest Twój blog! masz dziewczyno talent! uściski! :cat3:

Dziękuję :oops:

Weihaiwej

Post » Nie lis 21, 2010 22:02 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Weihaiwej pisze:Jak myślicie, co to za kot?
Obrazek

Prawdopodobnie, to tatuś Bisou :D

Piękny blog, cudnie się czyta ...... :D :kotek:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Nie lis 21, 2010 22:23 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

kwinta pisze:
Weihaiwej pisze:Jak myślicie, co to za kot?
Obrazek

Prawdopodobnie, to tatuś Bisou :D

Piękny blog, cudnie się czyta ...... :D :kotek:

Kwinta - dokładnie tak! PRAWDOPODOBNIE :) podejrzewam go o to od początku. Ten kocur ma właściciela, ale wychodzi dokąd i kiedy chce, nie jest wykastrowany oczywiście. A innych kocurów w okolicy nie widziałam :roll:
Zdjęcie zrobił mój znajomy, który bywał w domu właścicieli i kocurem się zachwycał... Nie znam się za bardzo, ale wygląda na syberyjczyka albo maine coona chyba...?

Dzięki kwinta :D

Weihaiwej

Post » Pon lis 22, 2010 8:07 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

No to widać od razu po kim Bisou ma tak śliczne uszka z frędzelkami.

sunshine

[poprzednia][następna]