Moje też padły. Oby dospały do rana

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze::mrgreen:
Moje też padły. Oby dospały do ranaBo Łatek mój dwie noce temu zgłupiał na przykład i pół nocy łapą mnie trącał a drugie pół miauczal mi do ucha
Ciepła pisze:maciejowa pisze::mrgreen:
Moje też padły. Oby dospały do ranaBo Łatek mój dwie noce temu zgłupiał na przykład i pół nocy łapą mnie trącał a drugie pół miauczal mi do ucha
haha Kasia a spytalas sie czego chcial
maciejowa pisze:Ciepła pisze:maciejowa pisze::mrgreen:
haha Kasia a spytalas sie czego chcial
Pytałam cholernika, ale on tylko miau i miau i za rękę mnie cap łapkąA później się uparł o 3 w nocy mi barany robić. I tak stał nade mną cała noc
Ciepła pisze:
Kasia to byl zwyczajny przyplyw uczuc haha..
a Ty niewdzieczna chcialas spac,zamiast odwzajemnic amory
maciejowa pisze:Ciepła pisze:
Tiaa szkoda, że on najbardziej mnie kocha jak jest głodny. Później to już sobie mogę iśćAle do tej pory to jeszcze nigdy tak nie było, żeby on z glodu cała noc mnie napastował
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Ciepła pisze:
Tiaa szkoda, że on najbardziej mnie kocha jak jest głodny. Później to już sobie mogę iśćAle do tej pory to jeszcze nigdy tak nie było, żeby on z glodu cała noc mnie napastował
a moze to byl napad wilczego glodu
Ciepła pisze:musze uwazac z karmienie Pucki bo zrobi sie z niej taki wieloryb jak z Cycka![]()
mała jest ciagle na glodzie![]()
przed sterylka nie byla taka zarta no
maciejowa pisze:Ciepła pisze:musze uwazac z karmienie Pucki bo zrobi sie z niej taki wieloryb jak z Cycka![]()
A to podobno normalne, że jedzą więcej po sterylkach i kastracjach. Dlatego karma dla kastratów jest inna. Łatek też jest gruby
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Ciepła pisze:musze uwazac z karmienie Pucki bo zrobi sie z niej taki wieloryb jak z Cycka![]()
A to podobno normalne, że jedzą więcej po sterylkach i kastracjach. Dlatego karma dla kastratów jest inna. Łatek też jest gruby
toc dostaja dla sterylized i jeszcze tyja
KaleidoStar pisze:A podobno teraz każda karma jest już pod kastrowane robiona. Bo w chameryce wszystko od razu cięte, więc nie potrzeba innej karmy. Tak w przybliżeniu pani wetka mówiłą nam kiedys jakaś...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 11 gości