TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 18, 2010 23:23 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

LSVC pisze:Justa - jak tam Czort?... dało się go w końcu wykąpać?...
No i co z krwawieniem z noska cudowniastego Ozziego??
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrówko kociastych i psiastych, no i króliczych :)
:ok: :ok: :ok:

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Czw lis 18, 2010 23:24 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Wczoraj byłam u weta z Muyszką i Ozim :
Myszunia od kilku dni kulała na przednia łapkę , wczoraj byłam z nią u weta i ma ból barku spowodowany guzem , guz jest już wielkości małego jabka . Wetka mówiła że powinno sie ten guz usunąć ale jest wielkie ryzyko że sie nie wybudzi z narkozy a guz jest coraz większy i jak pęknie to wtedy juz nie będziemy mieli wyjścia i go sie wytnie . Bardzo sie o nia boje
dostaje teraz Metakam i Arthroflex ( Fibi tez te leki dostaje bo ma chore stawy ) bardzo Was prosze o wsparcie ...
Dzis czuje sie troszke lepiej .

Ozzi narazie nie będzie nic dostawać , jest na obserwacji i juz troszkę tylko krwawi ...

Z Czortem mam ogromny problem :x , rano jak mu podałam Sedalin to go od razu zwymiotował i mam mu teraz podać sedalin w żelu , ale dziś juz nie mam sił :x

A dziś byłam z Rysiem u weta , bardzo go znów czyści , wczoraj było troszkę mięska no i mamy , on musi jest tylko swe RC kitten który bardzo ładnie toleruje , ale przy Mańku to sie nie da nie gotować :roll:

Tak sie cieszyłam ze kociaki od Tri znalazły domek , ale niestety wróciły z adopcji tak jak i te dwa około 5 miesięczne buraki czyli Celinka i Czaruś ...

Wiec teraz domku szukają :

1 . Maniek - bury z białym około 2 letni ( FIV + ) Zaszczepiony , wykastrowany , odrobaczony . DT Justa&Zwierzaki .
2 . Kika - czarna młoda nieufna bez ogonka . Zaszczepiona , wysterylizowana , odrobaczona . DT Justa&Zwierzaki .
3 . Rysiu - rudy około 5 miesięczny po PP z nietolerancja pokarmową . DT Justa&Zwierzaki .
Te kociaki sa w DT u moich koleżanek , ale one tez muszą znaleźć domki ...
4 . Eddi - czarny z białym krawacikiem . Zaszczepiony i odrobaczony .
5 . Batuta - bura z białymi znaczeniami , około 3 miesięczna , lekko lękliwa , odrobaczona .
6 . Borutka - Biała w szare łatki z uszkodzonymi oczkami , około 3 miesięczna , odrobaczona .
7 i 8 . Celinka i czaruś - bure około 5 miesięczne kociaki , odrobaczone .
9 . Tri - piękna biała w rudo białe łatki , jeszcze w trakcie leczenia .
10 i 11 to maleńkie kociaki , kotka i kocurek białe w łatki , odrobaczone i zaszczepione .
oraz króliki i szczeniak szukają domu ...
Bardzo Was proszę o pomoc w ogłoszeniach , ja niestety nie potrafie :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt lis 19, 2010 10:19 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Eh.... A wiadomo czemu wróciły z adopcji?

Rysiu, jak dobrze pójdzie już nie będzie miał dostępu do mięska, trzeba tylko Maniaka Mięsnego "wyekspediować" :ryk:

Mrusie trzymać się :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Pt lis 19, 2010 10:25 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

[quote="-kropeczka-"]Eh.... A wiadomo czemu wróciły z adopcji?

Maleństwa wróciły z adopcji bo ich Pani może chcieć mieć dzieci i się wystraszyła toksoplazmozy , rodzinka ja uświadomiła :roll: a Czaruś z Celinka wróciły bo ponoć Czaruś podrapał pana domu jak go chciał na siłe spod wersalki zabrać :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lis 19, 2010 10:35 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Justa&Zwierzaki pisze:
-kropeczka- pisze:Eh.... A wiadomo czemu wróciły z adopcji?

Maleństwa wróciły z adopcji bo ich Pani może chcieć mieć dzieci i się wystraszyła toksoplazmozy , rodzinka ja uświadomiła :roll: a Czaruś z Celinka wróciły bo ponoć Czaruś podrapał pana domu jak go chciał na siłe spod wersalki zabrać :roll:

Bez komentarza....
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Pt lis 19, 2010 12:19 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Brak słów! To jest podłość niektórych ludzi, zawsze znajdą sobie jakiś bzdurny powód żeby pozbyć się zwierzaka.
Bazarek dla Vita do 05.06 godz 20

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162515

Iljova

Od: Śro lip 21, 2010 19:14

Post » Pt lis 19, 2010 20:33 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Justa&Zwierzaki pisze:Wiec teraz domku szukają :

1 . Maniek - bury z białym około 2 letni ( FIV + ) Zaszczepiony , wykastrowany , odrobaczony . DT Justa&Zwierzaki .
2 . Kika - czarna młoda nieufna bez ogonka . Zaszczepiona , wysterylizowana , odrobaczona . DT Justa&Zwierzaki .
3 . Rysiu - rudy około 5 miesięczny po PP z nietolerancja pokarmową . DT Justa&Zwierzaki .
5 . Batuta - bura z białymi znaczeniami , około 3 miesięczna , lekko lękliwa , odrobaczona .
6 . Borutka - Biała w szare łatki z uszkodzonymi oczkami , około 3 miesięczna , odrobaczona .
10 i 11 to maleńkie kociaki , kotka i kocurek białe w łatki , odrobaczone i zaszczepione .

DOMKI, DOMKI - GDZIE JESTEŚCIE??...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Sob lis 20, 2010 12:43 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

LSVC pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Wiec teraz domku szukają :

:ok:

DOMKI, DOMKI - GDZIE JESTEŚCIE??...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Sob lis 20, 2010 15:38 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Batuta i Bartuś zamówione :ok: :ok:
Rysiu złapał KK , chyba zaraził się od tych z piwnicy , musiałam to na rękach przynieść :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lis 20, 2010 18:48 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Bartuś juz pojechał do DS , Batutka jak juz pisałam jest zamówiona
A przed chwilka została zamówiona Borutka :):)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lis 20, 2010 19:51 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Kciuki za cudne domki :ok:
Obrazek Obrazek

Kotola

Od: Pt mar 06, 2009 21:38

Post » Sob lis 20, 2010 19:57 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Też trzymam kciuki za domki kociaków i cieszę się że jeden już w domku.

Iljova

Post » Nie lis 21, 2010 8:46 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Dużo tych kotków... Trzymam kciuki! :ok:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Nie lis 21, 2010 19:29 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Tyskie mruczki na górę zapraszam.

Jak ma się Czort? Czy z Ozzim lepiej?
:ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie lis 21, 2010 20:47 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Jak tam kociaki? I właśnie udała się w końcu kąpiel Czorta?

Iljova

[poprzednia][następna]