Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Brambor -zapalenie nerek (?) :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 07, 2010 20:55 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon ['] Foto pasztetów s. 75

Marcelibu pisze:Szczególnie różowe pysio mnie powaliło - urocze! :love:

Nie ma nic piękniejszego niż na tym świecie niż różowe pysio mojej Różyczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
No może tylko pućki Siupsiupka ;)

Obrazek
Obrazek

Zdjecie tegorocznych chryzantem ;)
Obrazek

Jesienny kotek ;) (tak, tak, wiem, siatka do wymiany :oops: )
Obrazek

Dla Moniki ;) Misiaczek, szykuje się na wyprawę w Himalaje. Tutaj testuje śpiwór ;)
Obrazek

A tutaj widać jak koty są traktowane u genowefy. Muszą spać w jakiś kartonowych pudełkach. Jak jacyś kloszardzi normalnie :roll: :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie lis 07, 2010 21:08 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foto pasztetów s.75,76

Gorzej niż na Paluchu :(
Nic już nie będę mówić :roll: :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie lis 07, 2010 22:36 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foto pasztetów s.75,76

Koto-kloszardzi :strach:
Misiaczek piękny :1luvu:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Nie lis 07, 2010 22:57 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foto pasztetów s.75,76

No co ja zrobię, kiedy ja tak uwielbiam różowe pycholki :oops: . Na trzy koty w domu - żaden nie ma różowego :crying: . Czy któreś z Twoich takich są całuśne? :oops: :D

Cudne masz kociszcza!!!!!!!!!!! :1luvu: A Wielbłąd sobie grabi. Garba sobie nagrabi....
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lis 07, 2010 22:59 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foto pasztetów s.75,76

Czy ja mogiem z jednym pytaniem? Bo od dawna zastanawiam się, czemu Siup-Supek ma tak na imię :oops: ? Takie troszku mało typowe jest...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro lis 10, 2010 21:35 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foto pasztetów s.75,76

Marcelibu pisze:Czy ja mogiem z jednym pytaniem? Bo od dawna zastanawiam się, czemu Siup-Supek ma tak na imię :oops: ? Takie troszku mało typowe jest...

No oczywiście, że to Siupsiupek to jest jego imię. A myślałaś, że co? Ksywa?

Miał mieć na imię Behemot, ale jak zaczął dorastać i pokazywać swoje prawdziwe oblicze, to się przestraszyłam, że mnie diabli na żywca do piekła wezmą za taką profanację tego zacnego imienia.
Okazało się, że jest zwykłym Siupsiupkiem, a nie żadnym Behemotem.

Zawsze chciałam mieć Kota-Behemota, ale trafił się Siupsiupek. Trudno się mówi.

Poza tym, te kocury są takie głupie, że jeszcze mi się żaden nie trafił, do którego by pasowało "Behemot". Pewnie jakbym sobie kupiła tego tygrysio pręgowanego NFO, co go planowałam kupić zanim trafiłam na to forum, to bym miała swojego Behemota.
A tak: Siupsiupek, Ziutek, Gumek, Misiek :roll: :roll: :roll: :roll:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Śro lis 10, 2010 21:36 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foto pasztetów s.75,76

o! Już wiem! nazwij Bimbołę - Behemot'ka 8)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Śro lis 10, 2010 21:50 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foto pasztetów s.75,76

tajdzi pisze:o! Już wiem! nazwij Bimbołę - Behemot'ka 8)

Nie, nie, nie. Obawiam się, że "tam na dole" nadanie tego imienia istocie płci żeńskiej również uznano by za profanację :twisted:

Poza tym Bimboła ma bardzo ładne imię tematyczne związane z miejscem jej znalezienia 8)
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Sob lis 20, 2010 22:41 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foto pasztetów s.75,76

O miejscu znalezienia Bimboły dziś osobiście usłyszałam, więc i zdjęcia wstawię :)
Barrrrdzo pysznie było :mrgreen:

po kliknięciu powiększy się

Obrazek

Jak byście przypadkiem chcieli więcej... to dajcie znać :mrgreen:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Nie lis 21, 2010 11:35 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foto pasztetów s.75,76

Obrazek

Wczoraj pokazuję zdjęcia K.
i mówię
"o, widzisz, a to jest różyczka"

Obrazek

K. patrzy patrzy i mówi
"chyba RÓŻA"
:lol:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Nie lis 21, 2010 12:07 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foto pasztetów s.75,76

:lol: :lol: :lol:

no co dorodna wyrosła na tych whiskasach :P
śliczne koty ma Aga, zresztą, każdy kocio jest piękny :)
Rózia mi moją Kikę przypomina, bo to też taka artystka-kokietka, też takie figury robi i tylko patrzy, czy podziwiają :)
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Nie lis 21, 2010 15:28 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foto pasztetów s.75,76

A zdjęcie Siupsiupka z języczkiem?
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Nie lis 21, 2010 15:29 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foto pasztetów s.75,76

Bimbołka jest całkiem przyjemna :lol:
ale nie chcę jej, co one doskonale wiedziały przy naszej wizycie :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Nie lis 21, 2010 15:33 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foto pasztetów s.75,76

tajdzi pisze:O miejscu znalezienia Bimboły dziś osobiście usłyszałam, więc i zdjęcia wstawię :)
Barrrrdzo pysznie było :mrgreen:

po kliknięciu powiększy się

Obrazek

Jak byście przypadkiem chcieli więcej... to dajcie znać :mrgreen:

Tak chcę więcej, ale chyba muszę udostępnić jakiś FTP, bo te zdjęcia są pewnie strasznie duuuuże.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Nie lis 21, 2010 17:04 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Leon [']Foty by tajdzi s76

nie, no wstawić mogę tu, a jakbyś chciała większe, to wtedy daj znać, te są 1024 piksela, powinny nawet do ogłoszeń być ok :)

to zdjęć cd
Obrazek

i to by było na tyle :/ wiesza mi się imageshack i doopa, nie wgrywaja się. Spróbuję jeszcze za chwilę :) bo jeszcze trochę zdjęć kocich mam :)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

[poprzednia][następna]