hanelka pisze:W dodatku ruda pokraka...mar9 pisze:osobisty masażysta, no, no![]()
![]()
ciiii, bo usłyszy, obrazi się i kto Cię będzie masował? no kto?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hanelka pisze:W dodatku ruda pokraka...mar9 pisze:osobisty masażysta, no, no![]()
![]()
hanelka pisze:Wcięła kolację (relacja na poprzedniej stronie - dopisywałam, jak już zacytowałaś o Kardamonie). Siedzi sobie w wiklinowym transporterku. Boi się jeszcze kundla - pewnie nieraz w życiu musiała salwować się ucieczką, ale jest coraz lepiej. Po kolacji przeszła obok niego. Szybciutko, co prawda, ale bez paniki. To złoty chłopak, Klara się do niego przekona. Na razie jeszcze przemyka od kryjówki do kryjówki, załapując się po drodze na sesje miziankowe. Daleko mi jeszcze do takich zdjęć fotelowych, jakie Ty zrobiłaś.
Taste of the Wild. Sucha karma, całkiem dobra.mar9 pisze:a co to jest TOTW?
do zdjęcie fotelowe było zrobione z zaskoczenia, dlatego taką minkę ma, nie zdążyła zwiać
O nie, ciociu Beasiu. Ruda pokraka nie zniża się do przyziemności dorabiania. To był odruch szczerego rudego serduszka!Beasia pisze:Właśnie doczytałam, że moja kochana ruda pokraka dorabia jako masażysta![]()
Będziesz chyba musiała przyjechaćBeasia pisze:Czy będzie można go czasem wypożyczyć![]()
![]()
hanelka pisze:Klara przespała noc w fotelu. Reszta stada spała jak popadło: ze mną, na mnie, obok mnie... Soser pod tapczanem...
Rano się wykokosiłyśmy, wyprzytulałysmy, nawyprzeciągałyśmy, wymruczałyśmy... Potem ostrożnie, żeby nie zejść się z kundlem, ale przeciągając się po drodze rozkosznie podreptała do kuchni na śniadanko.
mar9 pisze:hanelka pisze:Klara przespała noc w fotelu. Reszta stada spała jak popadło: ze mną, na mnie, obok mnie... Soser pod tapczanem...
Rano się wykokosiłyśmy, wyprzytulałysmy, nawyprzeciągałyśmy, wymruczałyśmy... Potem ostrożnie, żeby nie zejść się z kundlem, ale przeciągając się po drodze rozkosznie podreptała do kuchni na śniadanko.
następny krok do przodu, to teraz czekam, aż napiszesz: Klara przespała noc ze mną, na mnie lub obok mnie
![]()
hanelka pisze:Ech, zuz! Ty Łobuzie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości