Siostrzyczka i Fuczek - już u siebie!!! :))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 18, 2010 9:28 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

magdaradek pisze:Moim zdaniem chyba ludzie po mału są już zakoceni :(

biorąc pod uwagę ilość umierających kotów, o których się słyszy - to raczej nie... Powodzie szybciej - duża część kraju dostała po dupie. Czy sytuacja gospodarcza - nie wiem. W 2008 / 2009 było dużo gorzej, a adopcje przecież były...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lis 18, 2010 9:47 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Rzeczywiście jest coraz trudniej. Koty, które kiedyś nie mogłyby długo czekać na domek teraz czekają i czekają (vide Celinka) :(
Mam nadzieję, że jednak gluty prędko oczarują dobrego ludzia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lis 18, 2010 19:40 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Fuczek ma już kilka wypraw poza pokój zaliczone. Zwiedzał mieszkanie mając w nosie resztę kotów i to, że Tazzy mało nie udławiła się ze wściekłości jak go zobaczyła. Baczyłam na tę czarną choolerę, bo ona zdolna byłaby do ostrego ataku :evil: :roll:

Bachorkom coraz ciężej robi się zdjęcia. Wystarczy usiąść/położyć się, a już ma się na sobie oba kociaki, które na zmianę przytulają się, mruczą i podgryzają. Dzisiaj Siostrzyczkę pomyliłam z Fuczkiem, bo pierwszy raz zaraz na wejściu do pokoju przyleciała się przywitać i zupełnie się nie bała :ok:

Siostrzyczka kolankowa
Obrazek

Bachorki
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Z wujaszkiem Lordem
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Czasami jak któryś z maluchów przesadzi, trzeba go przywołać do porządku...
Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw lis 18, 2010 20:38 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Obrazek
A wujek Lord znowu coś szepce na uszko :lol:
Ciekawe czego teraz uczy malucha :wink:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw lis 18, 2010 21:21 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Maluchy wyglądają jak dzieci Lorda :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw lis 18, 2010 21:23 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

super są :kotek:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lis 18, 2010 21:25 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Szura pisze:Maluchy wyglądają jak dzieci Lorda :D

Z Krzykaczem i Lordem też tak było - synek i tatuś :)

WarKotka

Post » Czw lis 18, 2010 23:14 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Ło matko, jak te gnojce już urosły 8O

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lis 18, 2010 23:16 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Rosną, rozrabiają, uczą się od wujków różnych rzeczów( niekoniecznie dobrych) i kochają ludziów, właściwie to bardzo kochają, wszystkie zabawy odbywają się przy człowieku lub na nim, a jak fajnie można sobie mruczeć.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pt lis 19, 2010 10:02 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Satyr77 pisze:Rosną, rozrabiają, uczą się od wujków różnych rzeczów( niekoniecznie dobrych) i kochają ludziów, właściwie to bardzo kochają, wszystkie zabawy odbywają się przy człowieku lub na nim, a jak fajnie można sobie mruczeć.

tzn. ciebie też Satyrku czegoś nauczyły :twisted: mruczeć :ryk:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lis 19, 2010 10:06 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

magdaradek pisze:
Satyr77 pisze:Rosną, rozrabiają, uczą się od wujków różnych rzeczów( niekoniecznie dobrych) i kochają ludziów, właściwie to bardzo kochają, wszystkie zabawy odbywają się przy człowieku lub na nim, a jak fajnie można sobie mruczeć.

tzn. ciebie też Satyrku czegoś nauczyły :twisted: mruczeć :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk:

Glut na Martusiowych kolanach został przeze mnie pomylony z Krzykaczem :oops: - jak One wyrosły 8O 8O 8O

Kciukuję szaleńczo za domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 19, 2010 10:29 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Piękne, różowe noski :1luvu:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob lis 20, 2010 13:08 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Wczoraj Siostrzyczka miała biegunkę. Dzisiaj już się uspokoiło, ale i tak, kontrolnie, trafiła do weta. Temperatura ok, osłuchowo ok, w środę będzie można bachory szczepić :)
Dostała lek na biegunkę, jak nie pomoże to jutro znów wizyta.

WarKotka

Post » Sob lis 20, 2010 14:00 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Kiche glutów nie pochwaliła to ja to zrobię. Maluchy są bardzo troskliwe, uznały że najwyższa pora zmienić poduszkę na taką, na której się spokojnie mieścimy. W tym celu wrzuciły poduszkę do kuwety i dokumentnie zasrały (Siostrzyczka). Już mamy nową większą poduchę :twisted:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Sob lis 20, 2010 14:10 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

O Jezu-monitor oplułam kawą!!! :ryk:
Tzn,ja Wam współczuję,ale opis mnie ubawił(i argumentacja)

BTW-adopcje stoja juz od dawna-maluchy przesłodkie są i sliczne,moja Nadia tez cudna i wydawać by sie mogło,że telefony beda sie urywały,a tu poza trzema telefonami-echo :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia][następna]