Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:Dymny kocurek z dłuzszym włosem wrócił.ma bardzo zaawansowny kk ,leje mu sie ropa z oczu i nosa.
mar9 pisze:justyna8585 pisze:Dymny kocurek z dłuzszym włosem wrócił.ma bardzo zaawansowny kk ,leje mu sie ropa z oczu i nosa.
dlaczego wrócił? co się stało?
justyna8585 pisze:mar9 pisze:justyna8585 pisze:Dymny kocurek z dłuzszym włosem wrócił.ma bardzo zaawansowny kk ,leje mu sie ropa z oczu i nosa.
dlaczego wrócił? co się stało?
To był ten,który zwiał z kociarni...jego siostra pojechała do Niemiec.
jest naprawde w cięzkim stanie i nie został uspiony tylko dlatego,że mówiłyśmy,że mają go szukać
justyna8585 pisze:jest naprawde w cięzkim stanie i nie został uspiony tylko dlatego,że mówiłyśmy,że mają go szukać
hanunia2008 pisze:ja proponowalam tymczas ale mam tez swoje koty; straszna sytuacja!!!
czy ktos go moze podleczyc; moge pomoc finansowo ale nie moge go teraz wziac ... wtedy koty były zdrowe. Nie wiem co powiedziec, poradzcie. Musialby byc z moim psem razem; czy to jest oki. Suka jest absolutnie przyjazna i moje koty zawsze jej chodzily po głowie ale czy kk jest grozne dla psa? h
hanunia2008 pisze:SZARY KOT;
skoro nie ma zagrożenia dla psa to moge go leczyć, tak naprawde to tam są 2 pomieszczenia wiec może mieć swoją przestrzeńtylko jak chorego kota transportować i kiedy i czym. Oddajcie go do jakiegoś szpitala na tydzień a ja pokryję rachunek a w tym czasie zorganizujcie transport i szukajcie już domu. Skoro jest tak chory to każda godzina jest na wagę złota; dziewczyny znajdzcie szpita-powalczmy!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek, Wojtek i 36 gości