Ciepła pisze:maciejowa pisze:Mnie się podoba, moje dziecko też czyta z upodobaniem. Nawet młodsze juz wie kto to Voldemort
ja tez wiem kto to

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Mnie się podoba, moje dziecko też czyta z upodobaniem. Nawet młodsze juz wie kto to Voldemort
ja tez wiem kto to
trawa11 pisze:mnie sie najbardziej ten mały stworek podoba, ale zapomnialam , jak sie nazywa
maciejowa pisze:trawa11 pisze:mnie sie najbardziej ten mały stworek podoba, ale zapomnialam , jak sie nazywa
Zgredek?
maciejowa pisze:trawa11 pisze:mnie sie najbardziej ten mały stworek podoba, ale zapomnialam , jak sie nazywa
Zgredek?
trawa11 pisze:maciejowa pisze:trawa11 pisze:mnie sie najbardziej ten mały stworek podoba, ale zapomnialam , jak sie nazywa
Zgredek?
o właśnie![]()
![]()
![]()
jest cudowny
Ciepła pisze:ales tajemnicza Kaśka
maciejowa pisze:Ciepła pisze:ales tajemnicza Kaśka
No bo co mam psuć całe czytanie DanusiJak już będzie wiedziała wszystko to po co czytać
trawa11 pisze:maciejowa pisze:No. Też go lubię. Szkoda, że... Zresztą sama przeczytasz
dzieki Kasiu![]()
![]()
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Ciepła pisze:ales tajemnicza Kaśka
No bo co mam psuć całe czytanie DanusiJak już będzie wiedziała wszystko to po co czytać
znaczy sie Kasia pozyczy ksiazki Danusi do czytania![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości