Antares pisze:To całe jeżdżenie po ludziach powinno być blokowane przez moderację...tylko że tutaj to się nawet po moderatorach jeździ w stylu dowolnym
Halbinko trzymaj się!
Zadymiarze będą sobie dalej robić imprezę dochodząc kto czego mógł "nie zrozumieć źle", "nie powiedzieć" bądź "z dużym prawdopodobieństwem nie mieć na myśli"

. A my róbmy swoje.
Piękne te koty u Ciebie!

A może by tak trochę przyhamować, co? Jakie "jeżdżenie po ludziach?" Jacy zadymiarze? Mocno zakocony dt obawiał się przejęcia kociaków z innego zakoconego dt, w którym maluszki odeszły na kk. I napisał to wprost - że takiej kombinacji się boi. Chyba miał prawo, prawda?
Nikt o pp nie pisał, akurat to zostało sobie "dośpiewane" samodzielnie. Ja bym się nie bała przejąć kotka, ale ja nie jestem mocno zakocona...
Z tego, co sobie przypominam nie było niczyją wolą wymuszenie kwarantanny i nieprzyjmowania kotów, nikt w takim tonie się nie wypowiedział - to jest interpretacja i decyzja Halbiny, którą oczywiście szanuję.
Ale bardzo proszę o zaprzestanie durnych tekstów i obrażania mnie czy kogokolwiek z wątku schroniskowego, bo ani jednego zadymiarza od dawna tam nie było.
MartynaP - u Ciebie akurat pp była, tylko Twoje maleństwa nigdy na kociarni nie były.