Piękny długowłosy Leon już w nowym domu!!! Powodzenia!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 19, 2010 10:50 Re: Piękny długowłosy Leon traci dom - czy ktoś da mu szansę?

:(
:ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt lis 19, 2010 16:40 Re: Piękny długowłosy Leon traci dom - czy ktoś da mu szansę?

ale on piękny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lis 19, 2010 16:51 Re: Piękny długowłosy Leon traci dom - czy ktoś da mu szansę?

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lis 19, 2010 17:43 Re: Piękny długowłosy Leon traci dom - czy ktoś da mu szansę?

Za Leosia :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 19, 2010 19:25 Re: Piękny długowłosy Leon traci dom - czy ktoś da mu szansę?

Leon czeka na swoje szczęście - na kogoś, kto znajdzie dla niego miejsce w swoim sercu!!!!!! :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt lis 19, 2010 19:29 Re: Piękny długowłosy Leon traci dom - czy ktoś da mu szansę?

Leonku musisz być szczęśliwy...
zupełnie przypomina mi mojego Jasia

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Pt lis 19, 2010 19:31 Re: Piękny długowłosy Leon traci dom - czy ktoś da mu szansę?

rzeczywiście bardzo podobny.... 8O :) - Jaś miał szczęście do końca swoich dni mieć kochający i bezpieczny dom - boję się, czy Leon będzie miał tyle szczęścia w życiu..... :(

joluka

Post » Pt lis 19, 2010 19:54 Re: Piękny długowłosy Leon traci dom - czy ktoś da mu szansę?

...takie czarne, długowłose, piękne koty jak Leon bardzo, bardzo kochają człowieka i uwielbiają z nim przebywać. Myślę, że nie stało by się nic strasznego gdyby kotek trafił do domu np. z jednym kotem lub pieskiem...z pewnością nie można jednak pozwolić na schronisko, ten kot tam zwyczajnie zginie, umrze z tęsknoty...wydaje mi się, że ludzie najczęścej jednak przeglądają ogłoszenia adopcyjne na Allegro, Kociej Dolinie...
czy córka mimo tej alergii u dzieci naprawdę nie może przyjąć kotka?, dla niego byłoby to najmniej bolesne rozwiązanie z uwagi na to, że zna córkę i jej rodzinę. Może spróbować odczulać dzieci. Moja córka też jest alergikiem... odczulaliśmy ją przez dobre 5 lat i cały czas w domu były koty.

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Pt lis 19, 2010 20:10 Re: Piękny długowłosy Leon traci dom - czy ktoś da mu szansę?

anabelp pisze:...takie czarne, długowłose, piękne koty jak Leon bardzo, bardzo kochają człowieka i uwielbiają z nim przebywać. Myślę, że nie stało by się nic strasznego gdyby kotek trafił do domu np. z jednym kotem lub pieskiem...z pewnością nie można jednak pozwolić na schronisko, ten kot tam zwyczajnie zginie, umrze z tęsknoty...wydaje mi się, że ludzie najczęścej jednak przeglądają ogłoszenia adopcyjne na Allegro, Kociej Dolinie...
czy córka mimo tej alergii u dzieci naprawdę nie może przyjąć kotka?, dla niego byłoby to najmniej bolesne rozwiązanie z uwagi na to, że zna córkę i jej rodzinę. Może spróbować odczulać dzieci. Moja córka też jest alergikiem... odczulaliśmy ją przez dobre 5 lat i cały czas w domu były koty.

dołączam się do pytania... Też mnie to zastanawia i męczy...
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pt lis 19, 2010 23:16 Re: Piękny długowłosy Leon traci dom - czy ktoś da mu szansę?

słuchajcie - myślę, że to ze strony tych kobiet bardzo przemyślana decyzja... - to, żeby córka wzięła Leona nasuwa się samo jako najlepsze rozwiązanie - skoro nie wchodzi to w grę, zakładam, że to naprawdę niemożliwe.... :(

poznałam p. Małgosię - córkę właścicielki Leona - tylko telefonicznie i mailowo - ale naprawdę jest bardzo przejęta sytuacją i strasznie jej zależy na znalezieniu Leonowi najlepszego domu - wiemy, że ludzie często załatwiają takie sprawy zupełnie inaczej.... :evil: - dla mnie sam fakt, że szuka Leonowi domu i prosi o pomoc świadczy na jej korzyść (może jestem naiwna, ale każdy przejaw troski o zwierzaka nastawia mnie pozytywnie do człowieka)

boję się pisać, ale może dla Leona pojawił się cień nadziei..... - na razie poproszę o gigantyczne :ok: :ok: :ok: , bo boję się zapeszyć.......................

joluka

Post » Pt lis 19, 2010 23:23 Re: Piękny długowłosy Leon traci dom - czy ktoś da mu szansę?

najgigantyczniejsze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Sob lis 20, 2010 1:00 Re: Piękny długowłosy Leon traci dom - czy ktoś da mu szansę?

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: albo jeszcze większe
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob lis 20, 2010 8:47 Re: Piękny długowłosy Leon traci dom - czy ktoś da mu szansę?

8O
no to już magiczne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: dla :kotek:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob lis 20, 2010 23:22 Re: Piękny długowłosy Leon traci dom - czy ktoś da mu szansę?

przemyślana decyzja...
ja mam b.silną alergię na koty od 15-tu lat..
absolutnie to nie jest dla mnie argument bo sama najlepiej wiem jak to jest i jak można sobie z tym radzić pod warunkiem że się oczywiście naprawdę bardzo,bardzo chce i na prawdę kocha się koty.
Jestem tego najlepszym przykladem.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]