Cm.Wolski. Kociaki jednak są!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 08, 2010 16:40 Re: Cm.Wolski. Koty głodne, zbieramy na karmę przed zimą.

alysia pisze:Otrzymalam od moich Przyjaciol z Holandii - Biny :1luvu: i Paul :1luvu: van Dijken z Nijmegen 50 euro z prosba, by przeznaczyc je na kotki w Warszawie. Pieniazki te przeznacze na karme dla kotkow - wolszczakow. Karme otrzymaja Panie karmicielki Pani Ania i Pani Wiesia.

Biny en Paul - dank jullie wel :1luvu: :1luvu:

Alysiu serdeczne podziekowania :1luvu: :1luvu:
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pon lis 08, 2010 21:53 Re: Cm.Wolski. Koty głodne, zbieramy na karmę przed zimą.

Jeszcze tylko do jutra trwa bazarek z fantastycznymi
kocimi skarpetkami
na jedzonko dla Cmentarniaczków:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=119490

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!
Kociaki proszą o pomoc!!!
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Sob lis 13, 2010 21:32 Re: Cm.Wolski. Koty głodne, zbieramy na karmę przed zimą.

ewaw pisze:Dziękujemy Wszystkim, którzy pomagają wolskim cmentarniaczkom!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Może ktoś jeszcze chciałby wspomóc koteczki i przyłączyć się do naszego funduszu?
Nawet małe kwoty co miesiąc czynią cuda, jeśli zbierze się nas grupka.
A tu zima za pasem i kotki czeka trudny czas.
Prosimy o pomoc!

tak daleko spadamy
Mahta dziekuje za wpłate na wolszczaki :1luvu:
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Nie lis 14, 2010 12:46 Re: Cm.Wolski. Koty głodne, zbieramy na karmę przed zimą.

W piatek przekazalam Pani Ani 4 kilo Eukanuby na koty cmentarniaczki. Pani Ania ma 82 lata i wkrotce wybiera sie na operacje. Bedzie klopot, zostanie tylko Pani Wiesia do karmienia kotkow. Jak wiemy Pani Wiesia tez ma swoje lata i jest chora osoba. Bardzo prosze osoby mlodsze i sprawniejsze o pomoc w dokarmianiu, o ile jest mozliwosc.
Raz jeszcze bardzo wielkie podziekowania dal tych dwoch wspanialych kobiet: Pani Wiesi i Pani Ani, ktore mimo wieku wytrwale drepcza na cmentarz, by nakarmic wyglodniale stadko.

alysia

Od: Pt sie 17, 2007 21:56

Post » Pon lis 15, 2010 20:41 Re: Cm.Wolski. Koty głodne, zbieramy na karmę przed zimą.

Dzis wpłynęly pieniązki z bazarku Katii80 od Boni7 - 50zł za filizanki :1luvu:
oraz dziekuje za wpłate od Agnieszki 16 na fundusz. :1luvu:

Myslałam, że pani Ania jest duzo młodsza - tak wygląda .
Ostatnio edytowano Śro lis 17, 2010 16:52 przez meggi 2, łącznie edytowano 1 raz
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Pon lis 15, 2010 22:11 Re: Cm.Wolski. Koty głodne, zbieramy na karmę przed zimą.

Meggi, tez tak myslalam, ale pozory myla. Pani Ania ma 82 lata! I niedlugo niestety wybiera sie na operacje.

alysia

Post » Śro lis 17, 2010 16:51 Re: Cm.Wolski. Koty głodne, zbieramy na karmę przed zimą.

Dzis wpłyneły pieniązki z bazarku zuzi 96 - 57zł dziekujemy :1luvu:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Śro lis 17, 2010 22:50 Re: Cm.Wolski. Koty głodne, zbieramy na karmę przed zimą.

Czy mogę prosić o nr konta.? Pewnie wcześniej był podawany , ale musiałabym się przekopywać przez wszystkie strony.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Czw lis 18, 2010 12:44 Re: Cm.Wolski. Koty głodne, zbieramy na karmę przed zimą.

edii pisze:Czy mogę prosić o nr konta.? Pewnie wcześniej był podawany , ale musiałabym się przekopywać przez wszystkie strony.

dziekujemy pisze pw. :)
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Czw lis 18, 2010 15:25 Re: Cm.Wolski. Koty głodne, zbieramy na karmę przed zimą.

dzwonila do mnie pani Ania. Niestety ma bardzo duze zawroty glowy i musi na razie zostac w domu. Poza tym ma ustalony termin operacji. Dzien po swietach. Pani Ania dokarmia koty cmentarne w piatki i poniedizlaki. Czy ktos moglby pomoc w te dni? Ja na razie, poki jestem zastapie Pania Anie, ale co potem? :(

alysia

Post » Czw lis 18, 2010 19:05 Re: Cm.Wolski. Koty głodne, zbieramy na karmę przed zimą.

Ja się wybieram w środę, 24 XI. Przy okazji spenetruję miejsca, gdzie by można ukryć domki. Bo już trzeba domki stawiać, idzie zima. Mam na razie 3 małe od Praksedy :1luvu:
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Pt lis 19, 2010 14:39 Re: Cm.Wolski. Koty głodne, zbieramy na karmę przed zimą.

Kociska nakarmione w kazdej stolowce. W siodemce roilo sie od kociastych roznej masci. Ciesze sie, ze czarnemu juz nie ropieja oczy. Zostawilam duzo puszkowego (dobrego) i sypnelam w kazdym miejscu sporo eukanuby. Holenderskie domki zastawione zelastwem :( . Ledwo sie docisnelam. Pani Ania nie przeszlaby za nic. Mam nadzieje, ze szybko ten syf uprzatna. M. Jesli masz domki i w srode je bedziesz miala na cmentarzu, to przyjade, by pomoc Ci je lokowac.

alysia

Post » Pt lis 19, 2010 15:33 Re: Cm.Wolski. Koty głodne, zbieramy na karmę przed zimą.

Dzięki Alu za chęci. W środę nie będę miała domków, ja mam zasadę, że najpierw wybieram spokojnie miejsca na postawienie, a potem gdy jestem z domkiem, to już idę szybko z nim do celu, żeby nie zwracać uwagi.
Gdybyś była na cmentarzu przede mną, to się też rozejrzyj, gdzie są mało odwiedzane groby, a za nimi wystarczająco dużo miejsca na domek.

mziel52

Post » Pt lis 19, 2010 15:40 Re: Cm.Wolski. Koty głodne, zbieramy na karmę przed zimą.

Marta, o ktorej bedziesz? Gdzie sie umowimy?

alysia

Post » Pt lis 19, 2010 17:22 Re: Cm.Wolski. Koty głodne, zbieramy na karmę przed zimą.

Ja bywam tak między 13 a 14. Wtedy już mniej ludzi jest. We środę też tak planuję.

mziel52

[poprzednia][następna]