Matka umarła koty na bruk – 13latka i 3latek w swoich domach

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 19, 2010 15:22 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

Hurrrrrra!!!!!
Dzielny, mądry chłopak!
Teraz już tylko będzie lepiej.
A kciuki są :ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt lis 19, 2010 15:27 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

iwcia pisze:Jest, jest jest ;) :D

ufff, super :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt lis 19, 2010 15:32 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

:piwa: :dance: :piwa: :dance2: :piwa:
Tak się cieszę,że nie wiem co napisać :ryk: po prostu mnie zatkało.
Iwcia dziękuję :1luvu:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Pt lis 19, 2010 16:30 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

Cieszę się że się udało :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lis 19, 2010 17:13 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

:dance: :dance: :balony: :dance: :dance:
kciuki!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pt lis 19, 2010 19:03 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

Wróciliśmy od naszej doc.
Kuba zapach roztacza potworny, śmierdzi niekastrowanym kocurem okropnie, zastanawiam się jak ta babcie mogła z nim wytrzymać w domu, jak wychodziliśmy z gabinetu to doc otwierała okno, aby wywietrzyć :twisted: .
Teraz Kuba siedzi zamknięty w kenylówce, bo obawiam się, że zasika mi cały dom, moje koty są oburzone smrodkiem, jaki dolatuje z klatki, patrzą na mnie błagalnie jakby chciały powiedzieć „zlituj się i wystaw tego śmierdziela z domu”, niestety do wtorku musimy z nim wytrzymać :roll: .
Kuba jest straszliwie umorusany, ma pchły i zapewne bogate życie wewnętrzne oraz wielu pasażerów na gapę w uszach, został odpchlony, odrobaczony i odbyła się próba odkorkowania uszu, we wtorek idzie pod nóż. Zęby Kubowe są do zrobienia, ma je fatalne, jednego kła brakuje, jeden ułamany i okazało się, że jest nieco starszy, po próbach dopasowania wizyt starszej Pani z małym Kubą u doc wyszło nam, że ma ok. 5 lat.
Po za tym Kuba to wielki miś, taki mały olbrzym niezwykle spokojny i bardzo grzeczny, cierpliwie znosił wszystkie zabiegi a na końcu ułożony w transporterku, nawet nie próbował z niego wyjść, tylko nadstawiała głowę i brodę do drapania :D
To super fajny miś, nasza doc mówi, że on zawsze był taki trochę ciapowaty, prawdziwy miś :mrgreen:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt lis 19, 2010 19:07 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

och jak dobrze, że nie siedzi już na podwórku!!!!!! :piwa: - głaski dla niedźwiadka! i ogromne :ok: :ok: :ok: za wtorek!

Iwcia - :1luvu: dla Ciebie i Twojego TŻ-ta za uratowanie Kubusia!

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt lis 19, 2010 19:11 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

dobrze, że już bezpieczny. To może foteczkę Kubusia Misia poprosimy! Wreszcie zobaczymy, do kogo tak biło nam serduszko :1luvu:. Cieszę się, że się udało :piwa:.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pt lis 19, 2010 19:24 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

Kubusia mozna zawsze wyprac w szamponie dla kotow :ok: ..
ja tak zrobilam z Otkiem,ktory tez strasznie smierdzial :roll:
glaski i mizianki dla misia :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pt lis 19, 2010 19:27 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

Ciepła pisze:Kubusia mozna zawsze wyprac w szamponie dla kotow :ok: ..

Kubusia trzeba najpierw wykastrować, bo samo pranie nic mu nie da :roll: , niestety najwcześniejszy termin to wtorek, ale jakoś damy radę, od czego są klamerki :twisted:
Jutro postaram się zrobić Kubusiowi zdjęcia, zobaczycie jaki to puchaty okrąglutki miś :D
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt lis 19, 2010 19:33 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

iwcia pisze:
Ciepła pisze:Kubusia mozna zawsze wyprac w szamponie dla kotow :ok: ..

Kubusia trzeba najpierw wykastrować, bo samo pranie nic mu nie da :roll: , niestety najwcześniejszy termin to wtorek, ale jakoś damy radę, od czego są klamerki :twisted:
Jutro postaram się zrobić Kubusiowi zdjęcia, zobaczycie jaki to puchaty okrąglutki miś :D

Iwcia ja wypralam Otka,bo smrod w pokoiku byl do niewytrzymania..
a kastracje Otek mial dopiero za 2 tyg,bo predzej chlopak nie kwalifikowal sie do zabiegu taki byl slaby..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pt lis 19, 2010 20:02 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

Jupiiiiii :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: Kotuszek-Śmierduszek :1luvu: złapany i już bezpieczny
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt lis 19, 2010 20:42 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

Kochane forumowe cioteczki i nie forumowe też, zwracam się z gorącą prośbą o dofinansowanie leczenia Kubusia,oczywiście te,które mogą coś wrzucić w skarpeteczkę tej biedy a cioteczki które nie mogą wspomóc :kotek: finansowo to proszę nas wspierać duchowo i kciukowo :ok:

iwcia :1luvu: to za twoje zdrowie :piwa:
Czekam niecierpliwie na Kubusia.
Kubuniu :1luvu: :1luvu:
Obrazek

renatab

Post » Pt lis 19, 2010 21:03 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

Jak obiecałam wesprę Kubusia skromnym datkiem, przeznaczyłam dla niego 30 zł.
W grudniu po pensji postaram się też podesłać choć troszkę.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt lis 19, 2010 22:08 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

Kubusiu w górę :1luvu:
Aniu dziękuję :D
Obrazek

renatab

[poprzednia][następna]