Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 19, 2010 12:00 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Wspólpracownik/wspólpracowniczka :mrgreen:
Czyli osoba, która z tobą współpracuje :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt lis 19, 2010 12:01 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

W kregach biurowych okresla sie też takie osobniki "blerwa" co jest połączeniem biurwy i qrwy :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt lis 19, 2010 12:34 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Mówi się koleżanka z pracy :) Bo więcej niż koleżanka to przyjaciółka ale to bardziej osobiste jest :)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt lis 19, 2010 12:36 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

BLERWA to jest najlepsze, bo na wspolpracowniczke tez nie zasluzyla ta *miesko, miesko, miesko, miesko...*

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt lis 19, 2010 12:38 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Wiedziałam, że Ci sie spodoba :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt lis 19, 2010 12:52 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

BLERWA tez dobre, hehe, my uzywamy tego samego zestawienia ale jako BIURWA :mrgreen:

koconek

Od: Sob sie 08, 2009 15:41

Post » Pt lis 19, 2010 12:58 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Ile ten babsztyl mnie kosztuje nerwow, to szkoda gadac. Kartke sobie z obiema wyrazami przykleilam na biurko i bede go uzywac do upadlego, chociaz tylko niektorzy u mnie w pracy po polsku rozumia.

SecretFire

Post » Pt lis 19, 2010 15:41 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Zbieram sie powoli na trening. Przebiore sie i mam nadzieje, ze bedzie 16-ta. Ciemo juz prawie jest. Potem jeszcze zakupy, bo w lodowce myszy od szukania jedzenia narzekaja na pecheze na nogach.
"Zimna kuchnia" jako danie tez jest smakowita -> drzwi i okna otwarte.
No ale na kolacje beda smazone kartofle czerwone z Sucuk i posypane startym serem. Oj, chyba bede musiala No-spe wziac pod wieczor...

SecretFire

Post » Pt lis 19, 2010 15:59 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

U mnie na obiad ziemniaczki, kotlety mielone i marchewka z groszkiem :) mniam... marchewkę z groszkiem mogłabym jeść na śniadanie, obiad, podwieczorek i kolację :D

Miłego treningu :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lis 19, 2010 16:29 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Emil, weź się w garść chłopie, nie denerwuj swojej Dużej! :evil:

Miłego treningu!
Marchewkę z groszkiem też uwielbiam :)

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pt lis 19, 2010 17:46 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Moja maupa tez niedawno cały dzień kichała, jakby w nosku glut gdzieś przystawiał. Ale samo przeszło bez interwencji. Zdrówka - Emiś :kotek: :ok:
A ja właśnie konsumuje ryż z jabłkami polany słodką śmietanką i wmawiam sobie, że obiadek jest pycha (bleeee)

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt lis 19, 2010 18:59 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Ja miałam na obiad ziemniaczki, kotlet z jajka i marchewkę z groszkiem :-)
Emiś, zdrówka :ok:
Ryż z jabłkami lubię bardzo (i z cynamonem) chociaż generalnie nie lubie dań słodkich na obiad zwłaszcza
Smażone kartofle posypane tartym serem? Brzmi interesująco i obiecująco. Ale nie bierz no - spy tylko coś na wątrobę - rapacholin na przykład lepszy, bo no - spa to chyba przeciwbólowo - rozkurczowa
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt lis 19, 2010 22:22 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Ja miałam na późny obiad pizze własnorecznie przez TŻta zrobiona mniam. Taka z coctajlowymi pomidorkami, szynka, pieczarkami, mozarelą. Paluchy lizac ! :D

Dorota odpuśc sobie ciężka kolacje, lepiej na jutro na obiadek zostaw. Jak wiesz, że Ci kiszki poskreca, nie dopuszczaj :wink:

marchewke z groszkiem uwielbiam w wersji: osobno marchewka na gesto pod beszamelem i osobno groszek na sypko :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt lis 19, 2010 23:01 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Marchewka z groszkiem i widzicie mnie uciekajaca! Fuuuujjjj i wstrzas!

Przyjechala moja przyjaciolka i sie z nia podzielilam jedzonkiem. Jak na razie wszystko ok, wiec nie bedzie dodatkow chemicznych. A rapacholinu nie mam. Jedyne co posiadam to No-spa. Na zgage pomaga.

SecretFire

Post » Pt lis 19, 2010 23:09 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Na zgagę mówisz? Dobrze wiedzieć. I prawidłowo, z przyjaciółmi (i nie tylko) trzeba się dzielić jedzonkiem. Fajna taka wizyta :-) Ja muszę swoją zaprosić tylko albo w soboty pracuję albo coś mi wypada, jutro do pracy, w następną Andrzejki z pracy i może nieślubny, niewierny przyjedzie, może za dwa tygodnie się uda bo najlepiej w sobotę, bo jak ja po trzeciej wracam to już się nie opłaca, sama droga ze dwie godziny
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]