Może warto by się z nią skontaktować. A myślałyście o rozlepieniu ogłoszeń takich papierowych w okolicy? Też z nagrodą. Ludzie zawsze na takie info reagują. A szukać zawsze warto. Nawet w nocy i po ciemku. Jak koty zaginą to sie ich nad ranem poszukuje najlepiej, bo wtedy wychodzą.
ja też mam nadzieję, że się kota znajdzie... dziwne to wszystko
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
skoro tam są jakieś budynki gospodarcze, to jeśli kicia była chora, to mogła się gdzieś wcisnąć. koty w chorobie, po wypadkach chowają się w zakamarkach.
Dobrze prawisz , a tam w okolicy na podwórku nikt z mieszkańców jej szukał nie będzie . Jest to jest, nie ma to nie ma i już . A kicia może chora i nie ma siły się pokazać, albo zaklinowana, albo zamknięta. Kurcze, serce mnie boli , jak dalszy los kicia, jak gdzieś ginie