ssb pisze:oczy ma piękne, niestety aparat to klikadło dla idiotów i użył lampy...maria_kania pisze:Sbb, ale fajne kicionkto, z ładnym wzrokiem
ssb, normalnie tatuś mojej Puni szaleje gdzieś w świecie

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ssb pisze:oczy ma piękne, niestety aparat to klikadło dla idiotów i użył lampy...maria_kania pisze:Sbb, ale fajne kicionkto, z ładnym wzrokiem
ssb pisze:Wstawiłem rozliczenie za październik:
http://pkdt.pl/informacje/rozliczenia/1 ... ernik-2010
sabina skaza pisze:ssb pisze:Wstawiłem rozliczenie za październik:
http://pkdt.pl/informacje/rozliczenia/1 ... ernik-2010
to jest imponujące to nowe zestawienie, czysto, przejrzyście, szczególnie te paski biało- niebieskie
sabina skaza pisze:marea ależ miejsca w hotelku jest w bród obecnie- zapraszam te koty na tydzień, dwa, pod warunkiem że są zupełnie zdrowe, zaszczepione i odbędą kontrole u mojego weterynarza ale od 30 listopada znów mam koty klientów i co z tymi ze "schroniska" zrobię? nie mogę blokować boksów klientom hoteliku.
dr kasprzyk też do hoteliku bierze tylko koty chore, które muszą być leczone, on nie jest DT i koty zdrowe musimy od niego zabierać niezwłocznie.
sabina skaza pisze:marea kotkę musisz zawieźć do kasprzyków, innego wyjścia raczej nie ma jak ona jest chora.
a maluchy jak nie są chore i dzikie, daj do mnie na trochę, jak mi zrobisz takie ogłoszenia jak ostatnio to w kilka dni znajdą domy......kurcze, miałam nie wchodzić już na forum w celu nie dokocenia się![]()
sabina skaza pisze:uwaga, uwaga, super ludzie- poszukiwany pilnie kotek:
"Bardzo dobrze pani pamieta:) lizus nazywa sie milki jest strasznym zarłokiem duzo je i rozrabia nasze koty go akceptuja tworza wspaniale rodzenstwo!nasze kotki to tzw, krówka(milki), pingwin (timon), i rudy(pinki) , wiec do kolekcji chcemy szaraka( bardziej jasny cos na styl kotka z reklamy whiskasa:)), i calego czarnego jak smoła, bądz białego w rude łatki... z faktu ze mamy samych chlopcow to nie chcemy dziewczynek!pozdrawiamy i czekamy na jakies info wraz z foto naszej wymarzonej parki:)"
szukamy szarego whiskaska lub białego w rude łatki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sabina skaza pisze:uwaga, uwaga, super ludzie- poszukiwany pilnie kotek:
"Bardzo dobrze pani pamieta:) lizus nazywa sie milki jest strasznym zarłokiem duzo je i rozrabia nasze koty go akceptuja tworza wspaniale rodzenstwo!nasze kotki to tzw, krówka(milki), pingwin (timon), i rudy(pinki) , wiec do kolekcji chcemy szaraka( bardziej jasny cos na styl kotka z reklamy whiskasa:)), i calego czarnego jak smoła, bądz białego w rude łatki... z faktu ze mamy samych chlopcow to nie chcemy dziewczynek!pozdrawiamy i czekamy na jakies info wraz z foto naszej wymarzonej parki:)"
szukamy szarego whiskaska lub białego w rude łatki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości