ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 17, 2010 9:22 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

Kociara82 pisze:Ciociu, dziękuję, że tak bardzo wierzysz w to, że gdzieś na mnie czeka ten mój domek, mój człowiek... Tak bardzo mi kibicujesz... Ech... cudownie mieć aż tak wierną ciociofankę :1luvu: Ty nigdy we mnie nie zwątpiłaś, wierzysz wciąż tak bardzo... Jesteś bardzo, ale to bardzo kochana, ciociu! Dziękuję za wszystko, co dla mnie robisz i za tę bezwarunkową Twą miłość :1luvu:
Maniek

Maniuś bo jak się kocha, to tylko bezwarunkowo, albo jest to "coś", albo nie ma :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Śro lis 17, 2010 20:39 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

Rozmawiałam z naszą wetką, szczepionka na fiv jest, tylko trzeba sprawdzić czy kicia nie jest nosicielem (podobno bardzo dużo jest, tylko u niektórych się uaktywnia, u innych nie). Jeżeli nie jest, to po zaszczepieniu jest bardzo duża szansa na niezarażenie się.

Próbowałam się dodzwonić do koleżanki, niestety odrzucała połączenia, jak będzie mogła pogadać to oddzwoni.
Jakoś tak 6 zmysł mi podpowiada, że chyba koleżanka zakocha się tak jak ja w Maniusiu i wpadnie po uszy :mrgreen:
Kicia by miała nie lada przystojniaka do dyspozycji :1luvu:

Cioteczki moje kochane, proszę o zmasowaną akcję kciukasową dzisiejszego wieczoru :!: :!: :!:

Ja chcieć Maniusia w Warszawie :oops:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Śro lis 17, 2010 20:44 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za ten domek
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Śro lis 17, 2010 23:33 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

Rozmawiałam, z winkiem się na piątek wprosiłam :D
Coś już w kościach czuję, że to może być TEN domek, na który Maniuś czeka z utęsknieniem.

Ja Jej mogę nawet tą szczepionkę co roku fundować jak się zdecyduje :mrgreen:

Ciocie kciuki podziałały- najbardziej się bałam czy nie przygarnęła już kićka w międzyczasie. Jak zwykle stanęłyście na wysokości zadania :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Czw lis 18, 2010 23:35 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

Kropeczko cierpliwość to nie jest moja mocna strona i ja bym juz chciała wiedzieć ze Manius może sie pakować , ach a tu az do jutro czekać :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt lis 19, 2010 8:07 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

To już dzisiaj może Maniek będzie miał dom zaklepany :D Trzymam kciuki od rana! :ok: :ok: :ok:

grzanka.ch

Od: Pt sie 06, 2010 21:44

Post » Pt lis 19, 2010 8:28 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

To już dziś decyzja , czekamy niecierpliwie :P
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt lis 19, 2010 10:03 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

Justa ja też cierpliwością nie grzeszę... Ale na winko się w środku tygodnia umawiać nie jest dobrym pomysłem. Poza tym dzisiaj będzie można spokojnie pogadać nie przejmując się godziną.

Kciukasy muszą pomóc :!:

Mam już nawet wstępnego plana obmyślanego, ale nie będę zdradzać, żeby nie zapeszyć :piwa:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Pt lis 19, 2010 10:21 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

Za :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lis 19, 2010 16:58 Re: FIV-kowy Maniek prosi o ogłoszenia i domek na CITO!!!

Dziewczyny takie winko i ciacho kupiłam, że MUSI się udać :ryk:

Kicie będę przekupywać kabanosikami dla kotów :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

[poprzednia][następna]