bunia102 pisze:Mam nadzieję , że twoje koty są lepiej wychowane i pokarzą gościom ogonka

halbina juz sie naogladala wszelkich poz Gucia i reszty-generalnie ze wszystkimi jest tak jak opisalam ,czyli :
Goscie wchodza-Rys wita ich na stole -pokazujac ,ze nic nie ma do ukrycia i nadstawiajac sie na wszystkie spodoby do miziania,
Gucia na poczatku nie ma -schowal sie biedak na dzwiek domofonu,Smakusia nie przy drzwiach ,ale zaglada ciekawie z granicy pokoi ,kto przyszedl lub oglada gosci z witryny albo sofy

W koncu Gucio zazdrosny o glaski przychodzi tez (czasem po godzinie)-kreci sie kolo gosci ,jak jest zdesperowany ,to oprocz nadstaiwiania grzbietu do glaskow mnie .....nadstawia sie tez gosciom-o ile nie wymachuja gwaltownie rekami

Ten schemat pojawia sie ciagle u mnie -modyfikacje sa bardzo rzadkie-byla raz znajoma z pracy po dokumenty-nie cierpi kotow-okazalo sie ,ze z wzajemnoscia-wszystkie koty znikly-kiedy byla u nas -ani jedne kot nie wysciubil nosa z dalszych pokoi-wyszly po jej wyjsciu

Telepaci normalnie

Zauwazylam tez ,ze jak wolam Gucia to po kilkakrotnym zawolaniu on wychodzi uznajac ,ze jest bezpiecznie

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.