Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
natalciattt pisze:witam jestem tu nowawięc chciałabym się wszystkich poradzić. Kupiłam Feliway dla kota jednak kompletnie nie wiem jak to podlaczyć a różnicy zadnej nie widze. Znaczy podłączyłam do kontakty tylko zasadnicze pytanie. Zbiornikiem ma on być do dołu czy do góry żeby ten płyn sie skraplał?
alix76 pisze:mrkevka pisze:To Fabrycemu się elegancki domek szykuje... nad morzem.... Prawie mu zazdroszczę
natalciattt pisze:witam jestem tu nowawięc chciałabym się wszystkich poradzić. Kupiłam Feliway dla kota jednak kompletnie nie wiem jak to podlaczyć a różnicy zadnej nie widze. Znaczy podłączyłam do kontakty tylko zasadnicze pytanie. Zbiornikiem ma on być do dołu czy do góry żeby ten płyn sie skraplał?
salvadoredali67 pisze:jakby ktoś wyszperał fajnego bernardyna ( to taki kot tylko szczeka i pije rum) to proszę o lynka.
martolinka pisze:To moze i ja się odezwę jako główna zainteresowana- przyszła mama adopcyjnaMyszkin w trakcie spotkania z Ayo nie był bardzo towarzyski. Spał
i leniwie spędzał czas. Nasz syn był też grzeczny
Ayo- sympatyczna , konkretna
teraz już czekamy na Wiewiórczaka/ Fabrycego
mąż wymyslił dla niego nowe imię- Specjal- proszę nie pytać o motywację
martolinka pisze:Nie znamy się z koteczkiem , ale mam nadzieję , że zaskarbimy sobie jego zaufanieOby nasz król Myszkin I wykazał się "polską gościnnością "
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 110 gości