[quote="Iweta"]Gosia zaprasza na bazarek
viewtopic.php?f=20&t=120259[/quote
DRODZY UŻYTKOWNICY FORUM - kocia chatka strasznie potrzebuje pieniędzy na wyposażenie , drugie wyremontowane pomieszczenie jest " gołe" poza wykładziną nic tam nie mamy , a trzeba zapewnić jakieś sensowne warunki dla zdrowych kotów, żeby miał rozrywkę i z nudów się nie biły
Natomiast mamy :
- 4 kotki malutkie chore na kk - jeden czarnulek ma bardzo brzydkie oczko ;(, pozostałe troszkę lepie ale też wymagają leczenia,
- 4 małych urwisów niewyobrażalnie hałasujacych , biegają , wylewają wodę i jedzenie wysypują wszędzie - też nie są zdrowe - mam sklerozę ale wiem że coś "birą" i nie są to dopalacze,
-Czandrę z nie całkiem dobrymi oczkami , której stan bardzo się poprawił , ale dalej potrzebuje pomocy,
-Maciusię , którą leczę na własny koszt , dziś pochorowała się na całgo,
-Kruszynkę też wymaga pomocy lekarskiej, dziś Piotr zabierał ją do doktora
po kociarni biegają luzem :
- Padre ( mój ulubiony piękny kocurek)
- Kostuś ( kumpel Padre)
- Psotka - śliczna i miziata kicia
- Malenka ładna i miła kicia biało czarna
- Nimfa - szylkretka po poważnych problemach skórnych, dochodzi do siebie i ma szanse na domek
- Ruda koteczka - też bardzo ładna, z dużymi , zielonymi oczkami, podobno alergiczka , ale wymaga badań bo leczenie w kierunku alergii jest nie do końca skuteczne , więc trzeba szukać przyczyny kłopotów skórnych tej ślicznej , spokojnej kotki,
- Milusia - piękna mamusia obu kociaków opisanych niżej - czarnulka z białymi " kozaczkami" oraz krawatką i częścią gorsu, dziś na sterylce - jest taka ładna i oswojona , że czeka na nią domek
-2 dzikuski czarnulka Puma ( strzeżcie się , to prawdziwa BAGHERA) oraz kicia czarna z białymi łapkami śliczna , oba kotki są piękne ale to deperados , szczególnie czarna Pumka .
Powyższa koteczki potrzebują jeść, i potrzebują naszej opieki i leczenia .
Bardzo prosimy o wsparcie , zajrzyjcie proszę na bazarek

może coś przypadnie Wam do gustu ???