Witanko poranne-czesc 2 instrukcji dla zabers w sprawie focenia-na podstawie wlasnych bledowz wystawy w Chorzowie
Mialam aparat ,ale ......przegapilam moment wystawiania Desny-bo Maria stala z koteczka do wystawy w ringu,a zle ludziska zaslanialy mi dostep ,by po ocenie machnac fotki-nie chcialam jej w trakcie denerwowac

-teraz nauczona doswiadczeniem zalecam oczywiscie robiernie zdjec
bez flesza :idea: ale po ludziach mozesz spokojnie tych upartych ,co nie chca Ci dac dostepu do focenia podeptac

Inaczej zadnej fotki przy ringu nie zrobisz

Desna ma anielska cierpliwosc do pozowania i nic jej nie rusza

To idealna kota

Byloby super jakby maria jak bedzie schodzic po ocenie z ringu trzymala jeszcze koteczke w pozycji wystawowej

-wtedy jest dobra okazja by machnac fotki
Kicorkowi zas kosmici tez po zrobisz im zdjecia ,bo pozuje Hestia z gracja modelki i anielska cierpliwoscia
Fotek powinna byc bardzo duza ilosc bo potme 1/10 nadaje sie do wkejenia
Czesc hodowcow ,ktorych koty strasznie mi sie podobaly prosilam o mozliwosc zrobienia zdjecia i wystawiali swoje koty na gore klatki ,by je pokazac,ale fotograf ze mnie zaden
Zdjecia nalezy natychmiast po wystawie wkleic w watek wystawowy lub u siebie lub do watkow zainteresowanych ,bo bede umierac z ciekawosci-ale z Ciebie szczesciara-=zobaczysz tew koty na zywo -normalnei zazieleniam sie z zazdrosci jak wiosenna trawka

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.