Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ja w ten weekend jestem zajęty, więc jeśli wyślesz mi je w piątek to na stronie będą dopiero poniedziałek/wtorek.Marlon pisze:Rozliczenia niedługo pojawią się na stronie, kieruj maile do mnie w razie czego...
Marlon pisze:Rozliczenia niedługo pojawią się na stronie, kieruj maile do mnie w razie czego...
mpacz78 pisze:Marea, jeśli jest gdzie, a jest, to zgarniaj kocięta, lada moment się ochłodzi i się pomarnują tam pod sklepem, fakt mało prawdopodobne, że kotka w ciąży jeśli już to we wczesnej bardzo.
Zawijaj kotę na sterylkę a dziewczynie powiedz, że weterynarz najpierw zbada czy jest w ciąży i jeśli w ciąży to nie będzie sterylizował, ja tak zawsze mówię karmicielom przeciwnym aborcyjnym, najwyżej potem im kłamię że kotka nie była w ciąży, no cóż czasem nie da się inaczej, ludzie przeciwni aborcyjnym ale potem dzwonia i proszę o zabranie kolejnego miotu kociąt....
oczy ma piękne, niestety aparat to klikadło dla idiotów i użył lampy...maria_kania pisze:Sbb, ale fajne kicionkto, z ładnym wzrokiem
26.22 ?KaleidoStar pisze:Hej hejPytałam już na FB, ale tam cisza jakas.. a tu ciągle sie ktoś kręci
O 26.22 chciałam.. [...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości